perjantai 15. kesäkuuta 2012

Se ajaa minut ylös mäkiä ja läpi esteistä. Valtava voima, se inhottaa minua, ajaa takaa kunnes olen nöyrä ja katuva.





Shortsit Zara, Toppi  Carlings, Koru Glitter, Kengät DinSko, Takki VeroModa


Huomaa kyllä, että on tullut tehtyä aamuvuoroa koko viikon ajan. Tässä juuri viettelen vapaapäivääni ja heräsinkin sen kunniaksi seitsemältä ihan ilman herätyskelloa. Kun musta on kyse, sen voi jo sanoa olevan kyse jostakin suuremmasta. Oon tulossa ilmeisimmin vanhuudenhöperöksi.

Eilinen meni siis myös töissä koomaillessa. Päivän piristyksenä toimi isukki, joka halusi viedä mut ruokkiksella syömään siihen Sanomatalon kiinalaiseen buffettiin. Siellä oli kyllä äärettömän hyvät sapuskat ja se masuhan oli toki vedettävä ihan ääriään myöten täyteen.  Töiden jälkeen sainkin ihan jotenkin ihmeellisesti energiaa taas tehdä kaikenmoista. Marssin kauppaan hakemaan purkkirusketusta ja hiusväriä, vedin tunnin hikitreenin, värjäsin hiukseni ja tekorusketin kroppani. Kun sisko pääsi illasta töistä, se halusi testata mulle vielä erään meikin, jota sitten kuvailimmekin elegantisti tuossa kotipihalla. Nolouskerroin jälleen tuhannen paikkeilla. Mutta tuli kyllä siisti meikki, kuvia siitä olisikin tarkoitus jaella huomenissa. 

Nyt voisin superahkerana ryhtyä pakkailemaan viikonloppureissua varten, sillä iltapäivästä olisikin lähtö Forssaan. Villen sukukekkerit olisivat kyseessä ja mäkin satun huomenissa täyttämään vuosia. Mun työkaveri nauroi mulle ihan älyttömästi, kun vietän synttärini sukujuhlissa kuulemma niin kuolleella paikkakunnalla. Mun täytyy kyllä sanoa (tosin ilman minkäänmoista Forssakokemusta), että huonomminkin voisi olla. Mulle sattui ehkä kesän ainoa vapaaviikonloppu ja vieläpä kolmipäiväisenä, mulle ja Villelle on siellä varattuna oma hotellihuone, lauantaina menemme hienosti ulos syömään ja kelistäkin näyttäisi tulevan mitä mainioin. Täydellinen pako arjesta -viikonloppu siis luvassa, ja mulle kelpaa! 

Koitan siis huomenissa ajastella tänne yhden postauksen. Voi olla, että se ilmestyy tänne ties milloin, kun viimepostauskin oli tänne pamahtanut yöllä puoli yksi sen tarkoitetun päiväajankohdan sijaan. Voisi ehkä tuon  kakskytkaksveesynttäripäivän kunniaksi opetella samalla vaikka kellon! Nyt taidan kyllä löhötellä vielä hetken tässä ruhtinaallisessa ysikytsenttisessä pedissä fiilistellen tuota ylläolevaa biisiä. Ihan kivasti kuitenkin mahdutaan tähän köllöttelemään koko perhe. Siis minä, Ville ja tietokone.

Huippua viikonloppua kaikille! Ja kyllä mä meinaan puhelimella teidän ihania kommentteja kuitenkin lueskella, vaikken reissussa sen kummemmin datailisikaan ((-:

<3:Khaija

8 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia jälleen kerran :) Mukavaa viikonloppua! ♥

    VastaaPoista
  2. kaunista! ihanaa viikonloppua :) ja Onnea jo etukäteen <3!

    VastaaPoista
  3. Oon se samainen henkilö joka bongasi sut facebookista sillon kun blogisi oli "tauolla". Toivottavasti viestini ei ollut liian tungetteleva! Kivaa oli huomata että oot palaillut takaisin bloggailemaan!:) Hyvää viikonloppua ja synttärionnittelut näin etukäteen!:)

    VastaaPoista
  4. Nyt täytyy kyllä sanoa, että mulla ei ole mitään aavistusta mistä viestistä puhut? :o siis joku faceviesti? Onkohan mulla nyt mennyt joku juttu ihan ohi? :-D

    Mutta siis musta on vaan ihan huippua kuulla että joku on pidempäänkin seuraillut tätä blogia ja varmasti ihan huippuja tyyppejä siellä lukijoissa, niin oon vaan otettu jos joku ottaa yhteyttä ((: mut kiitos paljon ! ((-:

    VastaaPoista
  5. Juu löysin sut sattumalta facesta kaverin kautta ja minä hölmö laitoin sulle inboxiin viestiä että oon tykkäillyt sun blogista ja että toivottavasti jatkat vielä bloggailua. En sitten tiedä oliko se sinä, mutta ainakin sama etunimi ja sun näköinen profiilikuva oli :) noh mutta tärkeintä että oot palannut bloggailemaan, sulla on ihana tyyli ja vaikutat tosi symppikseltä :)

    VastaaPoista
  6. Vitsit kun en muista tollasta viestiä saaneeni ni jospa se oiskin kuitenkin ollut joku toinen ? :o mut siistiä kuulla, et tykkäät mun blogista ja kommentoit tänne ! ((:

    VastaaPoista