perjantai 22. kesäkuuta 2012

Sandstorm



Takki - Carlings / Toppi - Vila / Shortsit & Sormus - HM



Tänään oli taas tollainen perus dagen efter päivä. Darude soi päässä kovaa ja korkealta. Taas muistaa hetken, kuinka petollista se sangria onkaan. Mutta kivaa oli. Ehkä. Soudimme täällä parin kämpän väliä, grillailimme ja nautimme kesästä. Lopulta emme edes jaksaneet lähteä mihinkään jatkamaankaan.

Tänään kun iltapäivällä vihdoin jaksoimme lähteä ruuanmetsästysreissuun, ei tässä lähistöllä ollut mikään paikka auki. Kävelimme Espoon puolelle hampparin kuvat silmissä kiiluen todetaksemme, että se  hitsin Mäkkäri oli sulkenut ovensa juuri muutamaa minuuttia aikaisemmin. Ei siinä huvittenut ryhtyä leikkimään autoa siellä drive inissä, joten jatkoimme matkaa vielä hiukan läheiselle ABClle. Siellä tiskille päästyämme mulle selvisi, että ainoa kasvishampparivaihtoehto on sellainen, että otetaan vaan se pihvi pois. Olisin joutunut maksamaan saman hinnan pelkästä sämpylästä, parista rehusta ja juustopalasta. Ja tosissaan mitään korvaavia tuotteita ei olisi kuulemma ollut mahdollista tilalle laittaa. Mun hampparipilvilinnat romahtivat hetkessä ja tilasin siinä sitten salaatin melkein itku kurkussa. Ei darrassa voi vaan yksinkertaisesti syödä salaattia. Ostinkin ison kasan sipsiä, joita nyt mussutan täällä onnellisena korvaukseksi tuosta vääryydestä (-:

Tänäänkin olisi ollut jotkut kemut ties missä korvessa kaukana täältä, niin päätimme sitten jäädä kotiin tuon poikkikseni kanssa katsomaan leffaa, herkuttelemaan, saunomaan ja halimaan. Tällaiset päivät ovat aina välillä kyllä ihan parhaita! Oli muuten ihan fiksu valinta pitää rento ilta, kun olen varmasti maailman ainoa ihminen, jolla on juhannus töitä. Jospa jengi juhlissi vaikka lauantaina hieman lähempänä niin voisi käydä piipahtamassa.

Oikein ihanaa juhannusta kaikille!

<3:Khaija

Ps. Huomaatteko minkä takin kävin kotiuttamassa Carlingsista. Mä olen rakastunut!!!!
Pps. Koittakaahan kestää mun meikitön naama ja harjaamattomat hiukset. Välillä voi olla pikkaisen räjähtänyt.

4 kommenttia:

  1. tykkäään asusta! ja hiukset o just ihanat tollai.

    VastaaPoista
  2. Niin mäkin!! Haha, ois ne takaosan rastatakut voinut toki avatakin, mutta onneksi eivät näy kuvassa ((: mutta kiitos!!

    VastaaPoista
  3. Onpas ihania kuvia ja tosi kiva asu! :) Blogis vaikuttaa myös kivalta. Taidan jäädä seurailemaan sitä Bloglovinin kautta. ;)

    VastaaPoista