sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Hymyilet salaa toisilta, jotka jatkaa juhlia pinnan alla






Farkkutakki & Toppi & Korut - HM / Hame - Object / Laukku - Furla 







Mulla oli eilen iltavuoro, joten lähdimme Villen kanssa aamupäivästä vaeltelemaan kauniin Helsingin katuja. Kaikki kaupunkilaiset olivat suunnanneet mökeilleen viettämään juhannusta ja liikkeellä oli lähinnä vain joitakin turisteja. Kiertelimme ja haaveilimme asuvamme joku päivä jonkun kauniin vanhan rakennuksen kattohuoneistossa, nappasimme mukaamme kahvia, sekä patongit ja pysähdyimme puiston penkille syömään aamupalaa ihan vaan nauttien toistemme seurasta. Se kaikki oli kovin romanttista.

Me kumpainenkin halutaan vielä joku päivä asua Helsingin keskustassa tai Kalliossa. Tuon haaveen toteutumiseen voi mennä tosin tovi, sillä haluamme suorittaa tutkintomme loppuun Jyväskylässä. Tai ainakin kandivaiheen haluan loppuun saada. Maisterinhan voi hakea suorittamaan vaikka täysin toiseen yliopistoon. Helsinki on jokatapauksessa ollut mulle aina sellainen unelmakaupunki. Aikanani en olisi voinut edes kuvitellakaan, että minkään muun kaupungin opiskelupaikat ovat varteenotettavia vaihtoehtoja. Tosin nyt en voisi olla yhtään iloisempi, että olen avannut silmäni ja tavannut ne kaikki ihmiset. Se lukioaikainen minäni kulki kyllä aikalailla laput silmillä, kun siihen verrattuna tuntuu kun kokonainen maailma olisi avautunut silmieni eteen näiden vuosien ja niiden tuomien kokemusten myötä.

Toinen äärimmäisen romanttinen kokemus tässä kaupungissa oli sunnuntaibrunssi, jolla kävimme Pacificossa keväällä. Se kaikki oli todella maagista ja ihanaa. Tunnelma oli jotain aivan erityistä. Saattoi tosin johtua pitkälti seurastakin, sillä mun mielestä iltaisin toisen kainaloon käpertyminen sohvan nurkassa on usein myös kovin maagista ja ihanaa. Itse olen ainakin mitä suurin romantikko ja haaveilija. Ja vielä ihan silmittömän rakastunutkin, joten koittakaa kestää näitä mun höpinöitä (-:


Oikein ihanaa ja rakkaudentäyteistä sunnuntaita teille kaikille !

<3:Khaija

12 kommenttia:

  1. Ihana asu! Ja niin kivoja kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään (: ja rentona aamuna hyvässä seurassa on helppo hymyillä, niin tulee kivoja kuviakin (;

      Poista
  2. Ihania kuvia taas! :) Näytät tosi kauniilta.

    Rakkaus on ihanaa. <3 Mäkin edelleen neljän vuoden yhdessäolon ja kolmen vuoden yhdessä asumisen jälkeen pusuttelen puhki ton mun muruni. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos kehuista! (-:

      Tollasia tarinoita on niin ihana kuulla! Mä niin pidän ihanneparona mun yhtiä ystäviä, jotka ovat seurustelleet sen kuusi vuotta ja he yhä edelleen ihailevat toisiaan ((: mutta ihanaa, että olet löytänyt itsellesi sen rakkausmiehen! (-:

      Poista
  3. Mun mielestä juhannus Helsingissä on juurikin parhautta, kun kaupunki on tosiaan niin tyhjillään verrattuna normitilaan. (: Se on jollain tavoin todella kaunista.
    Ainiin, ihanan pirteä asu! (: Hame. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mäkin tykkään siitä rauhallisuudesta myös (-: mutta olivat turistit hieman ihmeissään ja meiltäkin mun töissäollessani kävivät kyselemässä, että mitä ihmettä täällä voi oikein tehdä, kun kaikki paikat ovat kiinni ja vettä tulee taivaan täydeltä :-D kyllä koitettiin kollegojen kanssa niille sitten jotain parhaamme mukaan keksiä ! (:

      Ja kiitos! Ei ollut tosissaan hamonenkaan hinnalla pilattu (-:

      Poista
  4. ihana toi sun asu! musta tuntuu, että mul on toi sama hame, mutta punasena, mutten oo koskaa pitäny sitä tollai. luulisin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis toi oli mun 3 euron alelöytö ja todellisuudessa mekko (: siinä on lenkit ja sellainen tissivyönaru, jonka olen vaan ottanut poies (: tykkään siitä ite jotenkin enempi tolleen hameena (-:

      Poista
  5. Ihana tuo hame! Helsinki on kyllä melkosen tyhjä juhannuksena :D Viime vuonna oltiin siellä juhlistamassa juhannusta ja oli hauska esitellä ulkopaikkakuntalaisille kamuille lähes autiota kaupunkia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jepp! On kyllä. Ihan jännää kyllä töissäkin on ollut olla näinä päivinä, kun yleensä saa sykkiä ihan mielettömällä tahdilla joka suuntaan (-:

      Poista
  6. Liityin lukijaksi koska löysin pitkästä aikaa oikeasti laadukkaan ja hyvän blogin!:) Kuvat on hyvälaatuisia,asukuvia on paljon ja tekstiä on sopivasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäät ja jaksoit vielä mieltäni piristää tällä kommentillasi ! (-: aika fiilispohjalta tätä teen, mutta ainakin juuri nyt tällainen linja blogissa tuntuu kaikkein omimmalta (: ja oon kyllä itsekin melko ylpeä, kun kuvat kehittyvät (ainakin omasta mielestäni) kokoajan (: kun siis kuvausharrastushan on alkanut tyyliin samaan aikaan kun tätä blogia ryhdyin pitämään! Jos siis niitä teinipeiliihQposeja ei lasketa ;-D

      Mutta siis kaiken löpinäni myötä toivottelen sinut oikein lämpimösti tervetulleeksi lukemaan pikkuista blogiani (: aika ihana joukko tänne onkin päässyt kertymään!

      Poista