keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Takkihimotuksia

Mulla on mieletön takkimania päällä. Muutama takki ja bleiseri kaapista toki jo taitaa löytyä ja nyt viimeisimpänä kotiutin ihan kunnon farkkutakin. Nuo kollaasin kaksi kaunotarta kuitenkin vielä huutavat mun nimeäni. Oikeanpuoleista mokkanahkaista Saints & Mortalsin bikeria olen kuolannut Carlingsissa jo varmaan lähemmäs puoli vuotta ja tämä rakkaussuhteemme pääsi roihahtamaan liekkeihin eilen Sellossa, kun vihdoin rohkaisin mieleni ja puin sen ylleni. Se oli täydellisyyttä. Takki on toki aitoa nahkaa, joten se kestäisi käytössäkin varmasti pitkään. Lisäksi osaisin kuvitella tuon takin varmaan miljoonaan eri asukokonaisuuteen. Vähintäänkin.

Ihastukseni mintunvihreään bleiseriin puolestaan on melko tuore tapaus, mutta sitäkin intohimoisempi. Näin tuollaisen eräällä tytöllä kesän alussa ja kuva siitä ei vaan millään pyyhkiydy pois verkkokalvoiltani. Lakkasin kyntenikin kyseisellä värillä, tuijottelen niitä itsekseni ja pohdin, kuinka hyvältä ne näyttäisivätkään tuon bleiserin, risaisten farkkushortsien, sekä hopeisten korujen kanssa. Ahh. Kyseistä Onlyn bleiseriä olen hypistellyt ihan heidän omassa liikkeessään, mutta kuvan onnistuin löytämään Nellyn verkkokaupasta. Tuo on kyllä niin kesän rakkausjuttu, ettei mitään rajaa!

Tässä käyn juuri keksustelua itseni kanssa siitä, shoppaillako koko kesätyörahoillani takkeja ja syönkö sitten mahdollisesti makaronia ensi vuoden. Eipä tuokaan pöllömmältä vaihtoehdolta vaikuta. Katsotaan kuinka mun itsehillintäni kestää. Ainiin ja musta bikerikin olisi saatava aitonahkaisena. Ja talveksi parkatakki. Äiskä ei sitten sano tähän yhtään mitään. Eikä etenkään Ville. Siispä makaronidietti, täältä tullaan!

<3:Khaija

4 kommenttia:

 1. Juu äiskä ei tietenkään kommentoi, kuten ei yleensäkään ;)

  VastaaPoista
 2. Mintunvihreä jakku on aika täydellinen! Haluan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onn! Mut niin on toi toinenkin takki! On mullakin kyllä ongelmat toisaalta, kun takkeihin vaan liittyvät :-D

   Poista