sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

VIDEO


Siinä olisi blogini ihka ensimmäinen video! Musta ei ole ainakaan vielä tekemään niitä videopostauksia, joissa selitetään kameralle naama ihan jäykkänä liibadaabaa. Ainakaan itse en ole sellaisista saanut aikaan kuin mitä hirveimpiä lopputuloksia. Haha, tämä nyt ainakin on kuvattu ihan täysin blogia silmälläpitämättä ja äänitehosteet mitä mainioimmat, niin täyttäköön tämä sen videopostauksen menevän aukon. Video on peräisin tältä reissulta. Sieltä on kyllä vieläkin upeampaa materiaalia muistikortillani, mutta ne taitavat jäädä  nyt tämän kerran arkistoihin. Enjoy!

Hei vinkki vitonen! Voisin kuvitella, että video pyörisi Chromella, kun olen tän tänne Googlen softalla lataillutkin. Eli siis jos sulla on joku muu (huono) selain käytössäsi, niin suosittelen lämpimästi hankkimaan nopean, ilmaisen ja turvallisen Google Chromen selaimeksesi (-: Jospa video sitten näkyisi. Korjatkaa jos meni täysin metsään!

<3:Khaija

7 kommenttia:

 1. Höh, video ei näy mulla ollenkaan :/

  VastaaPoista
 2. Mä vähän mietiskelinkin et varmana tulee jtn teknisiä probleemia, kun kävi ton ekan videon lisääminen niin helpolla :-D nohh, täytyy tutkailla, että saanko sen näkymään kun pääsen tutkailemaan asiaa koneen ääreen (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt näkyy! :-) Syy tosin oli varmaan se, että yritin kattoo sitä iPadilla! Nyt läppärillä näkyy ainakin ihan normaalisti :-)

   Poista
 3. video näkyy :) tee ens kerral höpöttelyvideo, rohkeesti vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, että edes osalla (: Haha, saa nyt nähdä mihin pystyn! Viimekertaisilla kokeiluilla se jäätymisen määrä on ollut vain niin käsittämätön, vaikken mikään ujo ihminen olekaan ja aina oon kelannut, että joo ihan easy homma joku videon kuvaaminen :-D mut lupaan ehdottomasti yrittää (:

   Poista
 4. No hyvä! Mutta liputan niin kovaa ton Chromen puolesta, etten voi kun suositella sitä eniveis (;

  VastaaPoista