torstai 21. kesäkuuta 2012

Minttumania




Neule - Gina Tricot
Shortsit - HM
Kengät - HM (second hand)
Laukku - Furla
Kaulakoru - Glitter
Rannerenkaat - HM




 Löysin helpotusta mielettömään mintunvihreän kaipuuseeni ihan omasta vaatekaapistani. Ruskettunut iho, mintunvihreä ja hopeiset korut, sytyn tästä yhdistelmästä ihan tajuttoman paljon. Nyt olen ruvennut unelmoimaan jostakin ihanan ilmavasta maksimekosta kyseisessä värissä. Parin viikon päässä odottavalle Espanjanmatkalle se olisi ihan täydellinen vaate. Taidan säästellä kuitenkin sinne matkalle tässä vielä, sillä voin vain kuvitella, mitä ihanuuksia paikanpäältä voikaan löytyä. Pääsen jopa ensikertaa elämässäni katsastamaan kaikkien kehuman Bershkan!

Voin muuten täten ilmoittaa, että musta on tullut vihdoin aikuinen. Nyt se siis on viimein tapahtunut. Niin ja millähän perusteella, miettivät monet varmaan. Olen siis alkanut silittää vaatteitani. Ihan inhokkipuuhaa, jota en ole tainnut oikein ikinä aiemmin harrastaa. On täytynyt olla jotkut todella tärkeät juhlat tulossa ja vaatteen miljoonalla syvällä rypyllä, jotta olen silitysraudan jaksanut kaapistani kaivaa. Okei, poikkeuksena työasuni kauluspaidat, jotka olen silitellyt aina työpaikkani taukotiloissa. Olen harrastanut vaikka minkämoista kepulikonstia (aina en ole tosin jaksanut niitäkään harrastaa), kuten vaatteen ottamisesta mukaani höyryävään suihkuun tai sen kastelemista päälläni sumutepullolla. Nyt kuitenkin kaivoin tuon kumman esineen kaapista jo viikonloppuna ja toistamiseen eilen silittääkseni kuvien neuleen. Taisi olla ihan ensimmäinen silittämäni neule laatuaan. Nojoo, ehkä tossakin olisi hiukan parantamisen varaa ollut, mutta jokatapauksessa olen hyvin ylpeä itsestäni. 

Menin sitten vastoin siskon mielipiteitä ostamaan kynsilakan Ginasta. Mua niin ärsyttää, kun se aina on oikeassa näissä kauneusjutuissa (odotan niiiiin paljon, jospa se alkaisi myös bloggailemaan, niin pääsisivät muutkin lukemaan sen kauneus-, vaate- ja muita vinkkejä!). Ihanan näköistähän tuo on, mutta vaikka kuinka lakkasin usean ohuen kerroksen, halkeili pinta jo varmaan ensimmäisen tunnin aikana. Ei sovi tällaiselle laiskamadolle, jonka mielestä kynnet voisi hyvin lakata vaikka vaan kerran viikossa. Ja olisihan se nyt kiva, jos vaikka päivän pysyisivät hyvän näköisinä. Olen myös aloittanut kulmakarvojen kasvatusoperaation siskoni hyvin hienovaraisten (joopa) neuvojen vuoksi. Ja täytyyhän se todeta, että nuo vähän hölmöltä näyttävät kun vaikka näitä kuvia katsoo. Täytynee ryhtyä kiinnittämään kulmiin huomiota enemmän, sillä nehän vaikuttavat koko kasvojen ilmeeseen valtavasti.

Nyt olisi tarkoitus käydä Helsingissä vähän kaupoilla hakemassa pari ihan huippua juttuja. Ilta onkin pyhitetty etukäteiskaupunkijuhannukselle, kun oikeat juhannuksen päivät joudun ikäväkseni viettämään töissä. Mutta joo, lähden kampaamaan tätä naamaa ojennukseen, eli moikkelsson! Löytyykö sieltä muita minttufanaatikkoja langoilta? ((-:

<3:Khaija

10 kommenttia:

  1. Voi että miten ihanan värinen neule!<3 Onko sen ostamisesta kauan aikaa? Voisin haluta tuollaisen nimittäin myös omaan vaatekaappiini!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onn! Taidetaan olla molemmat yhtä hulluina väriin, ihan jo kun blogiemme ulkoasuja katsoo (; Ikävä kyllä on jo pari kuukautta, eli joskus keväällä sen ostin. Mutta nyt on kyllä jokainen pulju tuota väriä pullollaan, niin eiköhän vastaavia jostakin löydy (:

      Poista
  2. You look gorgeous! I love the knit sweater. Mint looks lovely on you :)

    Have a great day!

    Jess xx

    http://showponyblog.blogspot.com.au/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks a lot ! Mint is really my favourite colour right now (-:

      Poista
    2. Thanks a lot ! Mint is really my favourite colour right now (-:

      Poista
  3. Ton ginan lakan kanssa samaan sarjaan kuuluu mm h&m:n ja wet'n'wild:in lakat ;) sillon kun saa tooosi halvalla niin hälytyskellojen pitäis alkaa soida että mistä on otettu pois ja etenki vaateketjujen ns meikeissä on otettu pois laadusta :D sen sijaan siskosein voin suositella china glazen ja essien lakkoja, joista chinan lakat on vähän halvempia mutta niissä ei ole yleensä kauhean trendikkäitä sävyjä. Myös opi:n lakat on hyviä ja sellasia ihan ok lakkoja on mavalalla.

    you look great (:
    <3 your sister

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääkin niihin tutustua seuraavaksi (: mulla kun ei taida yhtäkäänlaadukkaampaa lakkaa löytyä, niin voisi olla ihan jees! Ei ollut muuten foorumissa niitä kulmavärijuttuja ja mun shoppailuseuralla alkoi jo kasvaa niin suuri yolle otsassa, että jäi tän kerran ostamatta :-D pitää käydä jossain muussa kicksissä katsomassa (:

      Mut tänks sis, säkin aina! Ja ihan oikeasti odotan sitä blogia ((:

      Poista
  4. Oi, miten kaunis oletkaan!! Kerropas, miten minäkin saisin noin upeat sääret, treenaatko jotain tiettyä lajia ja miten paljon? Vai oletko saanu noin upeat hoikat sääret jollain erityisruokavaliolla? Rakastan tyyliäsi!!!<3


    Hyvää kesän jatkoa!!!:)

    VastaaPoista
  5. Oi kiitos ihan mielettömistä kehuista ((: mun kyllä on pakko tunnustaa, että olen todella epäsäännöllinen liikkuja ja ruokavalion tarkkailija. Toisinaan harrastan kumpaakin enemmän ja toisinaan taas löllöilen ihan olan takaa! Mulla on ihan pienestä lähtien ollut rimppakintut niin ovat pysyneet suht hoikkana edelleen ((: mutta siis lihaa ja kanaa en ole syönyt nyt keväästä asti. Sitä ennen oli kaikenmoista vhh-viritystä. Suosin lounaana keittoja, salaatteja yms. Ja välipalana maitorahkaa, pähkinöitä, leseitä, marjoja ja hedelmiä (: mutta siis syön kyllä välillä roskaruokaa ja herkuttelenkin usein (:

    Liikuntaa tulee harrastettua ihan hyötyliikuntana, kun en omista autoa enkä bussikorttia. Jyväskylässä kun tuo koulumatka on reilu 3 ja työmatka reilu 5 km. Paitsi no nyt tietty kesällä kuljen ton 30 km työmatkan junalla! Ton lisäksi käyn välillä lenkillä, teen lihaskuntoa kotona, käyn joskus salilla(ennen olen käynyt paljonkin) ja joissain ohjatuissa liikunnoissa (zumba, pumppi) tykkään käydä myös. Mutta nyt on kyllä ollut niin laiska kausi, että pakko kai vaan kiittää geenejä :-D

    VastaaPoista
  6. Oi kiitos ihan mielettömistä kehuista ((: mun kyllä on pakko tunnustaa, että olen todella epäsäännöllinen liikkuja ja ruokavalion tarkkailija. Toisinaan harrastan kumpaakin enemmän ja toisinaan taas löllöilen ihan olan takaa! Mulla on ihan pienestä lähtien ollut rimppakintut niin ovat pysyneet suht hoikkana edelleen ((: mutta siis lihaa ja kanaa en ole syönyt nyt keväästä asti. Sitä ennen oli kaikenmoista vhh-viritystä. Suosin lounaana keittoja, salaatteja yms. Ja välipalana maitorahkaa, pähkinöitä, leseitä, marjoja ja hedelmiä (: mutta siis syön kyllä välillä roskaruokaa ja herkuttelenkin usein (:

    Liikuntaa tulee harrastettua ihan hyötyliikuntana, kun en omista autoa enkä bussikorttia. Jyväskylässä kun tuo koulumatka on reilu 3 ja työmatka reilu 5 km. Paitsi no nyt tietty kesällä kuljen ton 30 km työmatkan junalla! Ton lisäksi käyn välillä lenkillä, teen lihaskuntoa kotona, käyn joskus salilla(ennen olen käynyt paljonkin) ja joissain ohjatuissa liikunnoissa (zumba, pumppi) tykkään käydä myös. Mutta nyt on kyllä ollut niin laiska kausi, että pakko kai vaan kiittää geenejä :-D

    VastaaPoista