tiistai 19. kesäkuuta 2012

Raitamaksi


Siinäpä olisi vielä yksi mun Forssan löytöjäni. Tätä Sisters Pointin ihanaa maksimekkoa ei vaan yksinkertaisesti voinut jättää kauppaan. Se on rento, näyttävä ja ihan mielettömän mukavaa paksua, ja pehmeää trikoota. Olen jo muutamaan otteeseen kyseistä päälläni pitänyt hiukan eri asusteiden kanssa. Tykkään, tykkään ja tykkään! Tää mun maximekkoinnostukseni on nyt muutenkin lähtenyt vähän lapasesta ja joudun varmaan kohta pistämään itseni täyspitkien liehuhelmojen ostolakkoon. Vaikka tosin mikään noista hamosista ei nyt ihan täyspitkä olekaan, mutta mielestäni ne näyttävät ihan riittävän upeilta noin nilkkamitassakin. Kun kerran tajuaa noiden mukavuuden, taida olle enää paluuta. 

Tänään vietin mun aamu- ja iltavuorokombon muodostamaa minivapaata shoppailemalla vuorostani Villelle vaatteita. Yhtään ei mun kaupoissa tietenkään käyty, ei. En edes vilkaissut niihin päinkään. Ostosten esittelypostausta olisi siis luvassa huomenna, jos moisia harrastaisin. Nyt voisin kuitenkin valua sohvalle katsomaan jotain huippuaivotonta komediaa kera kilon irttarisäkin. Eivät olleet vaatekaupat siis ainoita, joihin menin tänään sortumaan. Syytän kaikesta noiden epäinhimmillisen aikaisten aamuvuorojen aiheuttamaa väsymystilaa.

Adios ja rentoa iltaa kaikille!

<3:Khaija

2 kommenttia:

 1. Ihana mekko, ihana asu! Miten freesiltä toi huivi voikaan näyttää paksujen merimiesraitojen kanssa? Ja tykkään kans että asusteet on konjakinruskeita, sointuu niin hyvin värimaailmaan :)

  P.S. törmäsin ihan sattumalta jonkun toisen blogin kommenttilootassa blogiisi ja ihastuin ensisilmäyksellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis mäkin tykkään tosta ihan mielettömästi (-: Välillä aina mietin, ettei harmaata ja ruskeaa saisi sekoittaa toisiinsa, mutta kyllä ne vaan siltikin yhdessä toimivat mielestäni oikein kivasti.

   Hi, ihana kuulla! On kyllä niin parasta, että kun innolla tekee tätä blogia ja saa niin ihania kommentteja. Melkoisen sydämellisiä lukijoita mulle tänne kertynyt!

   Poista