sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Metsänhenkihamonen




Hame ja vyö - Zara
Toppi - Carlings
Koru - Kalevala Koru
Kengät - DinSko












Nyt on Forssan reissulta kotiuduttu ja kesän ekat mansikkakakkukahvit juotu täällä mun porukoilla. Viikonloppu oli mitä onnistunein, niin sään, seuran, kuin lauantain illallisen puolesta. Nyt on aika väsynyt olotila, kun on koko viikonloppu mennyt illalla valvoessa ja sitten aamulla on taas herätty kaikenmoisen ohjelman merkeissä (ja tietenkin hotelliaamiaisen!). Näinpä ajattelin nyt vain jaella näitä launtain asukuvia ja jättää nuo täystehoista aivotoimintaa ja sujuvampaa verbaliikkaa vaativat postaukset myöhemmäksi. 

Lauantaina päivällä kävimme tutkimassa vanhoja sukutiloja ja kyläilemässä Forssan liepeillä. Päälleni puin tuon uuden maxihameeni ja tunsin oloni ihan metsänhengeksi sen kaiken vehreyden kesellä liehuvine helmoineni. Ihan täyttä rakkautta tuo hamonen. Samaten tuo Villeltä synttärilahjaksi saamani Kalevala Korun EIRA - rannekoru. Mielettömän siro, kaunis ja suloinen.

Nyt on ihan pakko ryhtyä nollaamaan ja valmistautumaan siihen faktaan, että huomenna olisi jälleen paluu arkeen. Työpäivä siis. Mutta oikein rentouttavaa sunnuntai-iltaa kaikille!


<3:Khaija

Ps. Oon muuten hiukan innoissani, että teitä bloggerin kautta blogiani lukevia on jo sata. Melkoisen huimaa!! 

4 kommenttia:

  1. taas oot ollu niin nättinä :) sulla on ihana hymy !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun jaksat mua piristää kommenteillasi ! Itsekin olet kyllä kaunotar ((-:

      Poista
  2. Ai vitsi miten söpöjä kuvia teistä :) Mutta murr kun tuli taas itselleenkin himo uuteen maksihameeseen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hi eikö! ällösöpöstelymatskua ((-: Tuota kyseistä suosittelen kyllä kovasti! Hintaa mokomalla taisi olla 25 eemeliä. Nyt juuri koitan perustella itselleni, miksen ostaisi kyseistä myös muissa väreissä :-D

      Poista