maanantai 25. kesäkuuta 2012

Juhannusmekko




Mekko - Gina Tricot / Kaulakoru - Promod / Takki & Kengät - HM / Laukku - Furla



Oikein hyvää huomenta kaikille! Siinäpä olisi teille mun juhannusjuhlintojeni asua. Tarkemmin sanottuna siis viime viikon torstain. Melkoinen epäjussi tuollainen kaupunkijuhannus ja vielä vääränä päivänä, mutta eikhän sitä mökkeilemään ehdi vielä jossain vaiheessa kesän mittaan.

Olen nyt kerännyt kesän mittaan kaappini täyteen liehuvia mekkoja ja hameita, ihan vaan käyttäen tekosyynäni heinäkuun alun etelänmatkaa (joka on muuten aivan juuri!!!). Mulla alkaa olla asua varmaan joka tunnille reissulleni, mutta en siltikään voinut jättää tuota mekkokaunotarta kauppaan. Kun kuvia näistä palan kyljistä paljastavista mekoista ilmestyi kevään mittaan, ihastuin tähän trendiin täysillä. Ja tällä mekolla kun on mittaa minullekin lähestulkoon tarpeeksi ja hintaakaan ei tainnut olla kolmeakymppiä enempää, niin pakkohan se oli saada jatkamaan tuota maksimekkojen kokoelmaani.

Nyt taidan kiiruhtaa aamupalalle, jotta ehdin vielä kasin junaan ja ajoissa töihin. Joten ei muuta kuin ihanaa päivää vaan kaikille! Mitäs te tykkäätte mun mekkorakkaudesta?

<3:Khaija

EDIT//: Onpa täällä ollut taas fiksu aamupöhnäkirjoittelija, kun ton tekstin lukee lävitse. Ajattelin fiksuna tyttönä postailla aamulla, jotta illasta olisi aikaa ottaa päivänasukuvia. Täällä sohvannurkassa vettävaluvana kyhnöttäen voinen todeta sen olleen oikein loistava idea. Surkeaa tekstiä aamusta ja asukuvienkin otto yllättäen jäi sitten välistä. Mutta kohta saunaan lämmittelemään, jes! Oon muuten ihmeissäni, että kuinka tänne mun blogiini ei ole eksynyt yhtään anonyyminillittäjää. Ei sillä, että niitä tänne kaipailisin, aikas mukava juttu meinaan näin. Ihmettelen vain kun ottaa huomioon nuo kirjallisen itseilmaisun taitoni :-D

9 kommenttia:

  1. Love your dress! The necklace is great too!

    Perfect for Midsummer :)

    Jess xx

    http://showponyblog.blogspot.com.au/

    VastaaPoista
  2. Ai että kun sun kuvat on aina niin nättejä, versinkin toi missä katot olan yli !:) Mutta hei, eihän sitä ikinä tiedä jos vaikka vahingossa sotkee yhen mekon, niin pitää olla varalle;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Lotta ! ((:

      Mutta siis toi on kyllä juuri hyvä ajattelutapa ! Koskaan ei mekkoja voi olla liikaa (; pitää vaan toivoa, että miellyttävät mun silmää vielä ensikin kesänä ! (:

      Poista
  3. Tosi kaunis mekko ja tyttö! Ihana asu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Reetta! Oot kyllä aina niin kultainen ((:

      Poista
  4. ihan mieletön toi mekkosi (: ja sulla on aina niin kivann pirteitä kuvia!

    VastaaPoista