maanantai 11. kesäkuuta 2012

Pendolla OgeliinSiinäpä olisikin asua, jossa lähdin perjantaina juhlimaan kaverini synttäreitä. Tai juhlimaan ja juhlimaan. Autolla liikenteessä ja puolenyön aikaan takaisin kotia nukkumaan. Meininki oli mukavaa, istuskelimme kaverini juhlia varten vuokraaman mökin terassilla, pelailimme Jälkipyykkiä ja pääsin vaihtamaan kuulumisia ihmisten kanssa, joita en ole nähnyt todella pitkiin aikoihin. Grillailuakin oli ohjelmassa, kun palapeli nimeltään koottava matkagrilli oltiin saatu ratkaistua.

Asun kanssa valitsin helpon tien ja puin vain päivällä pitämäni topin kaveriksi farkut, jotta ulkona tarkenee istuskella. Avokkaiden ja vajaamittaisten housujen ansiosta, mun nilkat ovat tosin melkoisen täynnä hyttysenpistoja siitäkin huolimatta, että nuo kyseiset farkut tulevat haisemaan luultavasti maailman ääriin hemaisevalta OFF:ilta. Ahh, tämä Suomen kesä.

Otsikoksi en meinannut keksiä mitään järkevää. Olisihan se voinut olla vaikka Päivänasu vol miljoona tai Leotoppi part II. Onneksi luovuuteni pääsi jälleen valloilleen ja muistin tämän upean insiderin. Koittakaahan kestää mun upeita juttuja. Näitä on nimittäin luvassa vielä koko tämän pitkän viikon kun painan noita ihanuusaamuvuoroja ja pääsen väsypöppelinä höpisemään tänne blogiini. Isot halit ja paljon rakkautta kaikille kielipoliisiparoille, jotka tänne blogiini eksyvätkään. Ja kaikille muillekin kyllä oikeasti. Oon aika otettu ja mielettömän iloinen, että tänne eksyy jatkuvasti uutta porukkaa ja vanhemmatkin lukijat jaksavat vielä pysyä mukana. Ihania olette.

<3:Khaija


4 kommenttia:

 1. Kielipoliisilta isot halit takaisin :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis kaunis. (:
  Hyttyset on kyllä inhottavia... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ((-:

   No on! Vieläkin käytän suurimman osan päivästä nilkkojen raapimiseen :-D

   Poista