maanantai 18. kesäkuuta 2012

Lauantain illallisasu
Se on jännä juttu, kuinka onnistun aina tekemään löytöjä pienten paikkakuntien alennusmyynneistä. Mistä tuo ikinä johtuukaan. Lauantain illalliselle laittamani Pia Rossini -merkkisen mekon onnistuin löytämään siis Forssasta Ziggystä samaisena päivänä puoleen hintaan. Samalla reissulla onnistuin kyseisestä kaupasta löytämään myös aivan ihanan keltaisen midihameen kolmella eurolla. Huh mitä hintoja. 

Jotenkin melkeinpä kaikki mekot tuntuvat olevan hiukan läpikuultavia nykyisin, mutta en antanut sen haitata. Rakastuin ton liehuvuuteen, väriin ja kuviointiin niin kovaa, että pakkohan se oli kotiuttaa. Enää pari viikkoa siihen etelänreissuunkin, niin tuleehn tuolle käyttöä! Mun reissussa mukana ollut asustevalikoima oli hyvin rajattu, mutta ton seuraksi kävisi mielestäni vähän roisimmatkin korut. Onhan tuo mekko tosin mielestäni upea noin simppelistikin asustettuna. 

Mitäs te tykkäätte mun löydöstä? 

<3:Khaija


6 kommenttia:

 1. Todella kaunis mekko! Mullakin käy yleensä niin, että pienempien kaupunkien kaupoista tekee ne parhaimmat löydöt, hassua :D

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana tuo mekko! (: Just sellainen söpö liehuhelma. :D
  Miksi mä en löydä ikinä mitään pienempien kaupunkien kaupoista, esim. tämän kotikaupungin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on!

   Ei kotikaupungin kaupoista vaan voi tehdä niitä löytöjä vaan pitää olla jossain muualla, että niitä voi tehdä :-D En tiedä miksi näin on?

   Poista
 3. Love your dress! You look gorgeous! Where is it from?

  Jess xx

  http://showponyblog.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks a lot darling! (-: It´s from a shop called Ziggy in Forssa, which is a really small town in Finland.

   Poista