tiistai 5. kesäkuuta 2012

Ollaan kuin oltaisiin matkalla etelään

















Ensinnäkin mun täytyy antaa ihan mieletön hatunnosto niille bloggaajille, jotka saavat enne työ/koulupäivää aikaiseksi kokonaisen postauksen. Mä menin tänään hirmu aikaiseen kahteentoista duuniin ja siinähän ajattelin, että mullahan on aikaa vaikka kuinka ja paljon. Sain juuri nämä kuvat muokattua ja ladattua bloggeriin, jonka seurauksena mun lähteminen olikin hirveetä säntäilyä, aamupalan nautiskelu juoksussa ja kovaa kyytiä meikittä junalle. Ehken vain ole aamuihmisiä.

Eilen tosissaan olimme tien päällä käytännössä koko päivän, kun kävimme vierailulla siellä Jyväskylässä. Siskon levykokoelmat autossa tekivät matkasta asteen miellyttävämmän ja munkkikahvitkin oli ihan pakko nauttia. Enpä ole varmaan vuosiin taas munkkia syönytkään. Yhdessä on melkoisen mukavaa matkustella.

Joku tuolla kommenttiboksissani sanoi, että poseeraan luonnollisesti näissä kuvissa. Tuo hovikuvaajani ei ole ihan samaa mieltä ja aina nauraa mun epämääräisille huojumisposeerauksilleni. Siitä dissauksen määrästä se sai lisää naurettavaa, kun mun vastareaktiostakin on pakko napsia kuvia. Joku kerta voisin julkaista ne arkistojen kamalimmat/hauskimmat/noloimmat kuvat -osion, niin näkisitte karun totuuden. Vaikka mitä mielenkiintoista mahtuu joukkoon.

Mutta nyt alkaa hiukan olemaan väsypöksy täällä langoilla, joten ehkä se on parempi suunnata kohti lämpöistä petiä ja alkaa valmistautua huomiseen työpäivään. Katoin juuri listasta, että mun pitääkin huomenissa seisoa sellainen kahdeksan ja puoli tuntia. Työkenkinä mulla on tuolla mestoilla ainoastaan korkkarit ja kun olen nyt täällä Villellä yötä, niin niillä on siis mentävä. Voi mun jalkaparkoja huomisen jälkeen.

Mutta joo, hyviä öitä kaikille!

<3:Khaija

Ps. Kerrankin muistin kysyä, että mitä mieltä olette tuosta, että olen ottanut mobiiliversion blogistani pois käytöstä? Mä luen blogeja paljon iipparillani ja itse inhoan niitä yli kaiken. 




11 kommenttia:

  1. Heh, et kai sentään niitä blogeja inhoa, toivottavasti vaan sitä mobiililiittymää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, ja arvasit kommentoijankin ihan oikein.. :)

      Poista
  2. Munkin mielestä nuo sun poseeraukset ovat tosi luonnollisen näköisiä! :D Tosiaan olisi hauska nähdä niitä vähän epäonnistuneempia ja hauskoja tapauksia! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy joo katsella, että mitä sitä kehtaa julkaista :-Dd

      Poista
  3. Kiva asu! Ihanat varsinkin nuo mustat korkkarit :)
    Ei tule kyllä koskaan luettua blogeja puhelimella, jotenkin niin rasittavaa!

    VastaaPoista
  4. Kiitoss!! (:

    Haha, mä oon niin laiska, että en millään jaksa avata konetta niin puhelin on maailman helpoin ((:

    VastaaPoista
  5. Ah ihanaa, Pariisin Kevät-otsikko :) Löysin tänään blogisi ja aloitin sen selaamisen ihan alusta. Nyt olen päässyt tähän asti! Kiitos mielenkiintoisista jutuista, hienoista kuvista ja asuinspiraatioista. Aion tänään tehdä myös niitä suklaakeksejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onn ((: Pariisin kevät on kyllä ihan huippu <3

      Vitsit kun kuulostaa hienolta ja samalla vähän pelottavalta, että olet blogini jaksanut kahlata lävitse! Ehkä voisi itsekin niin ei olisi niin epätietoinen olo, että mitähän kaikkea hölmöä täällä mahdoinkaan itsestäni kertoa :-D mutta oikeasti upea kuulla, että olet inspiroitunut mun jutuista! Kiitos vielä tuhannesti tästä kommentistasi! Ja ne suklaakelsit on kyllä todella kokeilemisen arvoisia (;

      Poista
  6. Luin blogin loppuun ja löysin sitten toisenkin Pariisin Kevät-otsikon :)

    Ei mitään huolta, juttusi olivat ihastuttavan aidon oloisia, selkeästi lämminhenkisen ja vilpittömän ihmisen kirjoittamia.
    Mielenkiintoisen blogin kahlaus on mielestäni paljon antoisempaa kuin kuvitteellisen jännitysromaanin lukeminen, koska tunteet ja kokemukset ovat aitoja.

    Olen aiemmin kahlannut muutaman muunkin blogin läpi joissa on samaa valoisaa herttaisuutta ja/tai kerrassaan upeita valokuvia. Kyseessä ovat Pupulandia, Sofiasfina, Kirpparikeiju ja 5 inch and up. Monissa blogeissa piipahdan, mutta vain muutama vie niin mukanaan että on pakko lukea jokainen postaus.

    Suklaakekseistä tuli eilen aivan supereita kun vaihdettiin kookos kaurahiutaleisiin.

    Mukavaa, että bloggaat edelleen ja oikein kaunista juhannusta sinulle ja rakkaillesi!
    P.S. Kissa on toooosi söpö...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siis kyllä mä itsekin olen muutaman blogin juuri samoista syistä tai sitten ihan vain upean tunnelman vuoksi kahlannut lävitse! Mutta aikamoiseen seuraan olen päässyt kyllä, kiitos vielä ihan todella paljon, että mulle kommentoit. Itsekin monesti ihastelen jotakin blogia, mutta sitten ei tule kommentoiduttua. Vaikka kyllä pitäisi, kun tietää itse kuinka paljon se mieltä piristääkään. Ihan niitä bloggailun parhaita juttuja tällaiset kommentit! Jotenkin se ehkä vaan tuntuu, että niissä isoissa blogeissa se iso kommentti hukkuu sinne sekaan ja että se bloggaaja saa muutenkin kehuja ihan mielettömästi ja tietää kirjoittavansa hyvää blogia. Kuin tyhmä ajatusmaailma mulla :-D

      Molemmat versiot ovat tosi hyviä! Se kookoskaan ei maistu sieltä mitenkään liikaa, kookosvihaaja ystäväkin piti niistä kookosversioista. Mutta varmaan ainakin yhtä hyviä ne kaurahiutaleet. Varmaan jossain kirjoitinkin jo, että usein kun haluan käyttää ne molemmat suklaalevyt kerralla, niin teen satsin molempia. Sitä taikinaa voi sitten säilyttää jääkaapissa/pakastimessa jos ei kerrallaan halua kaikkea paistaa (:

      Nyt mulla on kyllä taas ihan uudenlainen draivi tähän hommaan. Musta ainakin tuntuu, että kuvaustaidot ovat hiukan blogin edetessä kehittyneet, niin olen ihan fiilareissa. Ja varmaan tämä valo ja kesäkin tekevät osansa. Mutta juu siis pointtina kai ole, että olen kyllä jatkamassa tätä, vaikka välillä tauolla kävikin (-:

      Mutta kiitos paljon ja samaa sinulle! Vaikutat ihan mielettömän kultaiselta ihmiseltä kommenttiesi perusteella! ((-:

      Ja se onn. Mulla on ihan hirveä ikävä mun vauvaa </3

      Poista