lauantai 2. maaliskuuta 2013

I do not answer the call if I do not know who is calling I guess the whole point of it all is that we never know really


takki - cubus / neule & farkut & käsikoru - gina tricot / kengät - dinsko / laukku - furla / arskat - ray ban

Tänään on ollut ihana lauantai. Mun piti jatkaa liikunnantäyteistä viikkoani tänään salilla, mutta se vaihtuikin myöhään nukkumiseen, herkkuruokaan ja hyvään seuraan. Oon kyllä ehdottomasti sitä mieltä, että ehtii sitä jumppailla taas viikollakin. Parasta välillä vaan heittäytyä nauttimaan elämästä. Päätin vielä extempore lähteä ensi viikolla käymään pitkästä aikaa Helsingin suunnilla. Pieni maisemanvaihdos tekee kyllä mielettömän hyvää tämän tasapaksun arjen keskellä. Ja onhan tässä kerennyt jo melkoinen ikäväkin siellä eleleviä ihmisiä kohtaan kehkeytyä.

Näiden torstaisten asukuvien myötä päätin muuten jättää arskat suosiolla jatkossa kotiin. Aurinko paistoi mitä kauniimmin aamuvarhaisesta asti ja kun seuraavan kerran poistuimme yliopiston kirjastolta, tulikin jo taivaan täydeltä vettä. Jos mulla olisi ollut arskojen sijasta mukanani sateenvarjo, olisi kesä jo luultavasti täydessä vauhdissa biitsikeleineen.

Asujen lisäksi tarkkasilmäisimmät voivatkin bongata kuvista myös Kia the kotikampaajan kättenjäljet. Hiuksiani en ole edelleenkään uskaltautunut antaa kampaajan käsittelyyn (edellisestä kerrasta alkaa olla jo reilut puoltoista vuotta, hups!) lyhennettäväksi. Sen sijaan heitinkin tyveen taas vähän tummempaa sävyä ja käsittelin latvat Goldwellin vaahtosävyllä (8G). Ehkä mun hiuksiani ei ole tarkoitettu leikattavaksi. Mutta se hiuksista. Mä taidan ryhtyä keskittymään täysillä tuohon edessäni odottavaan hyvään viiniin ja jatkaa viikonloppumeininkejä. Viettäkäähän tekin huikea viikendi!

<3:Khaija

5 kommenttia:

 1. sä olet vaan niin hurjan kaunis :)<3 rakastan sun hiuksia yli kaiken!

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa kun tuut tänne :) Nähään taas pitkästä aikaa :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onn kyllä! Ootan innolla et päästään näkemään!! ((--:

   Poista
 3. Voisitko kertoo miten oot käsitelly noi sun latvat? Niinkun selittäisit tyhmälle :D Ne on tosi nätisti värjätyt :) Tollaset luonnolliset ja sillei.

  VastaaPoista