keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Latter days

jakku - gina tricot / raitahousut - Motel (lainassa Mi Mi Mendineltä) / kengät - dinsko / hanskat - hm

Mun huikaisevan pitkä Helsingin reissu jäikin vähän odotettua lyhyemmäksi, kun hyppäsin jo tänään Jyväskylän junaan tullakseni työhaastatteluun. Selkeästi joku ylempi voima koittaa kertoa minulle, että tämä on nyt minun kaupunkini ja turha siellä pk-seudulla on harhailla. Kerkesin kuitenkin moikkailemaan monet tärkeät ihmiset kotiseuduilla ja käymään eilen vierailemassa Kookengän kevään muotivideo -tapahtumassakin. Eipä siis huono saldo reissulle ollenkaan. 

Tässäpä olisi mun eilisen illan hyvin mustavalkoista asuani. Että heippa vaan pirteille ja kirkkaille kevään väreille! Valitsin kuitenkin korallisemman punan huulille tuomaan vähän keväisempää ilmettä kasvoilleni yhdessä pikkuhiljaa esiin hiipivien pisamieni kanssa. Teen eilisen illan meiningeistä vielä ihan omaa postausta kameralle kertyneistä otoksistani. Mutta mitäs tykkäilette näin mustavalkoisesta meinigistä? 

Kuten varmaan olettekin saattaneet bongailla, mulla on tapana nimetä näitä mun postauksiani erinäisten biisien ja lyriikoiden mukaan. Tällä kertaa postaukseni nimen takana on French Filmsin tuotantoa. Pidän mielettömästi poikien kansainvälisestä soundista ja on kerrassaan upeaa, että suomesta tulee tällaista matskua. Kyseisen biisin upouutta musavideota pääsette ihastelemaan täällä. Nyt mää juoksen! 

<3:Khaija

8 kommenttia:

 1. Oi, päheet pöksyt!

  French Films on kyl tosi kovis. On tullut heidän uraansa seurattua jo useamman vuoden ajan, koska veljeni on bändin poikien hyvä kaveri. Golden Sea -levy on musta sika hyvä! Voin myös kehua live-esiintymisiä, kannattaa joskus käydä ehdottomasti livenä tsiigaamassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits! (-:

   Joo mäkin tiiän yhden pojista jonkun ajan takaa niin tullut kanssa seurailtua pidempään (-: Ja ehdottomasti täytyy mennäkin (-: Itse venailen kanssa uutta levyä hirmuna!

   Poista
 2. Hups, sen koko levyn nimi olikin "Imaginary Future" ja Golden Sea oli se, jossa oli vaan muutama biisi. No, hyviä molemmat joka tapauksessa!

  VastaaPoista
 3. Noi housut on kyllä niin ihanat! Sopii sulle tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 4. Ai jesta noi housut, ne on niin mageet. Näytin Janille vastaavia joku aika sitten, ja sitä ensin nauratti. Sitten se tajus että olin tosissani ja yritti vakavalla naamalla sanoa että juu hienot on. ...Miehet...

  VastaaPoista
 5. Oi mikä asu! ihan täydellinen :) ja ihanan väriset huulet!

  VastaaPoista