torstai 7. maaliskuuta 2013

Happiness hit her like a bullet in the back, struck from a great height, by someone who should know better than that

Tänä aamuuna sain herätä auringonsäteiden viettelevään kajoon. Vaikka unimuhmeloisena peiton alta kömmittyä olisi mieli tehnyt verhoutua lähinnä väljimpään ja mukavimpaan neuleeseen, aurinko inspiroi pukemaan hieman valoa myös päälleni. Vaikka tuo kummallinen valoilmiö vetäytyi kaukaisille maille päivän edestessä, jäi tämä kirkkaan keväinen takkini valaisemaan lumisateen keskelle. Oikeastaan aika kaunista.

takki - pull&bear / koru - cubus / farkut - dr denim / koru - cubus / maiharit - dinsko / laukku - furla

Helsingissä käydessäni pääsin shoppailemaan pitkästä aikaa myös Cubukselle. Tämä kevät on kyllä muodin osalta ehdottomasti mun aikaa. Hyllyt ovat täynnä toinen toistaan ihanampia vaatteita ja asusteita ja valikoimista löytyy loputtomasti kaikkea itseään miellyttävää. Cubukseen oli rantautunut läjäpäin upeita statement -koruja. Arvoin muutaman värikkäämmän ja yksivärisen välillä vaikka kuinka ja pitkään. Mulla oli onneksi bloggaajakolleega Anna mukanani makutuomarina. Yhdessätuumin päädyimmekin siihen, että tuo kaulassani komeileva oli kaikkein monikäyttöisin ja ehdottoman upea. Siitä on kyllä tullut mun ehdoton uusi korulempparini. 

Nyt tuudittaudun siihen, että kirkas takkini ja edessäni komeileva kahvikuppi antavat riittävästi energiaa kouluhommiin vielä loppuiltapäiväksi ja toivottelen teille ihanaa torstaita!

<3:Khaija

13 kommenttia:

 1. Hehee, alko heti soimaan toi biisi päässä, kun luin otsikon. :P Florence + the Machine on yks suosikeistani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi (-; juuri soi mulla napeissa kun tätä kirjoittelin :-D

   Poista
 2. Ei vitsi, toi koru oli kyllä upee ostos, onneks päädyit siihen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! Vaikka se yksi neonvärikaunokainenkin jäi vähän mietityttämään. Jospa niitä vielä olisi kun tulee seuraavan kerran reissua sinne etelään ni voisi kotiuttaa senkin((--:

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Näyttää juu aika kivalta tuon synkkyyden keskellä! (-:

   Poista
 4. Voi mikä ihana väripilkku oletkaan keskellä harmaata talvea ♥

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitokset! <3 Mulla on parhaita ihmisiä kuvailemassa! ((--:

   Poista
 6. Siis tuo takki on jotain niin ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi se on! Mulla on myös yksi kirkkaanpinkki jakku odottamassa johonkin asuun pääsemistä! Veikkaan että tykkäilet siitä myös (-;

   Poista