sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Evening at Mi Mi's

Eilen vietimme iltaa pienellä porukalla Mi Min ja hänen sulhonsa kämpillä. He olivat kattaneet pöydän täyteen herkkuja ja istuimme pitkän illan syöden, juoden ja jutellen heidän kauniissa keittiössään. Nautiskelimme aamusuun makuista siideriä ja joimme itsemme mukaviksi. Mi Mi ja hänen ystävänsä soittivat meille ihanaa musiikkia ja me liikutuimme ja naapurit tykkäsivät varmasti hurjasti tästä täydellä tunteella vedetystä keskiyön konsertosta. Mun velikin tuli vielä pyörimään mestoille ja lähdettiin vielä käymään Jäken kuumassa yöelämässä. Huh. Mut on se aika jepa, kun on noin parhaita sisaruksia. Harmittaa vaan, kun asun noin kaukana niin ei näe useammin.  

Mää kiittelen ihan täysillä huipusta illasta! Me otimme suunnaksemme taas Jyväskylän ja meinaamme viettää tänään iltaa niillä suunnilla. Aika kivat nää pitkät vapaat. Haha ja melkein tässä masu täynnä herkkuruokaa, hyvää musaa kuunnellessa ja parhaassa seurassa pehmeällä auton penkillä istuskellessa, tekisi mieli heittää pienet "Life is good" -fraasit kehiin. Ja ohan se oikeasti. Mukavat lauantai-illat kaikille!

2 kommenttia:

  1. Voi viude mie kadehdin siun hiuksia, nuo on niin ihanan pitkät ja niin terveen näköiset! Itellä tuntuu että kuivaa päähän kohta tää reuhka :D nimimerkillä - muutamista blondauksista kärsinyt pää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mullakin on ihan överikäsitelty tämä mun pehkoni ja sen pelastuksena ovat olleet hyvät hoitotuotteen. Kunnon hoitavat ja korjaavat sarjat, sekä hiusöljyt ovat olleet mun hiusteni pelastus! (--:

      Poista