lauantai 9. maaliskuuta 2013

KOOKENKÄ

Kävin alkuviikosta katsastamassa Kookengän kevään muotivideo -tapahtuman yhdessä Annan kanssa. Ihana Alexandra oli tehnyt Kookengälle kerrassaan valloittavia mainosvideoita Nykin maisemissa. En voi kun ihailla tuon naisen luovuutta ja vidoiden välittömän raikasta tunnelmaa. Videoiden katselemisen lisäksi tutstuimme kevään kenkämalliston tarjoamaan väriloistoon, maistelimme kuohuvaa ja bondailimme muiden bloggaajien kanssa. Kamerat räpsyivät kuin punaisella matolla konsanaana ja tunnelma oli mukavan rento.
Tapahtuman goodiebag sisälsi valitsemamme kengät kevään mallistosta. Mun mukaani tarttuivat valkoiset korkotennarit, jotka olivat jalassa aivan täydelliset. Kuin avojaloin tepastelisi menemään. Mä en malta odottaa, että kadut muuttuvat riittävän keväisiksi, jotta kyseiset kengät pääsevät ihan käyttöön asti. Mitäs te tykkäilette mun uutukaisita kengistäni?

<3:Khaija

6 kommenttia:

 1. Mitö herkkuja, nam! Ja nuo kengät on myös aika herkut, samoin kuin naiset kuvassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha tuli siisti fiilis kun skippasi treenin ja meni tonne mässyttelemään :-D haha mutta joo oli kyllä herkku ilta kaikenkaikkiaan! ((---:

   Poista
 2. Joooo ! (--: Jannenkin kanssa pääsin chattailemaan! ((-:

  VastaaPoista
 3. Oh, I love the converse style wedges! :)

  VastaaPoista