maanantai 11. maaliskuuta 2013

Cause I couldn't be happier than right now

toppi & kaulakoru - cubus / farkut - dr denim / kengät - dinsko

Tuon näyttävän statement -korun lisäksi Cubuksesta tarttui viime viikolla mukaan myös upea peplumtoppi. Rakastan kyseisen vaatekappaleen naisellista leikkausta, joka imartelee kroppaa niin viimeisen päälle. Rakastan myös kovin tuon topin kuosia. Olikin siis aivan pakko lähteä viettämään iltaa ulos, jotta tuo toppi pääsisi käyttöön. Muutenhan en olisi varmasti juhlinut, en missään nimessä. 

Viikonloppu oli oikein mielettömän ihana. Perjantaina mulle valmistettiin herkullinen naistenpäivääateria. En ihan rehellisesti sanottuna tiedä mitään seksikkäämpää, kuin kuuma mies kokkaamassa. Lauantaina juhlittiin tupareita ja tutustuin mielettömän suureen määrään uusia mukavia ihmisiä. Ja oli kyllä tosi kivvaa valloittaa Ruman tanssilattiaa pitkästä aikaa! Viikonloppu huipentui eiliseen löhöilypäivään ja luontodokkarin äärelle nukahtamiseen. Parhaat vanhusmeiningit. Mites teidän viikendit? Entä mitäs tykkäilette mun uutukaisesta paidasta? 

<3:Khaija

8 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo peplumtoppi :)<3 Ja muutenkin tosi kiva asu! Sulla on niin upeen pitkät sääret!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö olekin! Tossa on vielä kaula-aukossa ja hihansuissa tollaset tekonahkayksityiskohdat niin mun raggaripuolenikin on ihan myyty ((--: Ja täänks! <3

      Poista
  2. Senkin kaunotar, oot taas niin upea ♥ Toppi on täydellinen!

    VastaaPoista
  3. Toi on tosi kiva toi paita! Se konsertti oli muuten niin iso ettei sitä voinu lähettää, niin sun on pakko tulla käymään ja hakemaan se !!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on!!

      Hei buuu! Halluun nähdä sen! Mut pääsiäisenä viimeistään tulen sinne! pus <33

      Poista
  4. Näytätpä ihanalta! <3 Sulle sopii upeasti noi peplum-topit. Mä en usko, että mua ne imartelis, mut muilla näyttää ihanalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ((--: Mun on vaikea kuvitella, että nuo eivät sopisi! Varmasti näyttäisivät sullakin hyvältä !

      Poista