maanantai 1. huhtikuuta 2013

Huudetaan parvekkeelta "ei saa tulla jatkoille", sä olet mun, eikä toiset voi sua repii itselleen

Kuinka kaunis onkaan talvi, joka pikkuhiljaa kääntyy kevääksi. Lumi, joka heittää ilmaan auringonsäteitä, kunnes sulaa pois ja antaa tilaa kaikelle vehreydelle. Kevät on kieltämättä yksi mun lempparivuodenaikoja. Tai jos nyt ihan totta puhutaan, niin jokainen vuodenaika on lempparein vuorollansa. Eilen en tehnyt mitään. Kulutin päiväni nauttimalla auringosta, lämpimästä kainalosta, herkuista ja ihan vain siitä, että on hyvä olla. Tiedän, että kohta pitää taas ryhdistäytyä, tehdä kaikkea tärkeää ja aikuismaista, ehkä elää terveellisesti. Sen kunniaksi aloitinkin tämän päiväni suklaamunilla ja pekonilla. Huomenna on onneksi uusi tilaisuus. 

En muuten taas käsitä, kuinka tuo mun eilinen vastauspostaukseni onnistui piiloutumaan tuon edellisen postauksen taakse. Näinpä siis, jos jollain jäi huomaamatta, mun viime viikkoa kuvina ja vastauksia taannoiseen kysymyspostaukseen voi kurkkia täältä.



nahkatakki - aleksi 13 / neule - mango / huivi - pieces / jeather pants - vero moda / laukku & hanskat - hm / kengät - converse

Nyt kun olen päässyt kaivamaan nahkatakin ja Conssit kaapin pohjalta, en usko, että liittoamme voi horjuttaa mikään. Vielä kun bongasin tuohon yhdistelmään täydellisesti sopivan huivin, tulee pukeutumiseni varmasti olemaan pääosin näiden elementtien varaan rakenneltuja komboja. Mutta ei kai se väärin ole.

Nyt meinaan nauttia täysillä tästä viimeisestä löhöpäivästä. Huomenna alkaa nimittäin ihan tosissaan viimeinen panostuskausi ennen kesää, johon tulee mahtumaan loputtomasti opiskelua, töitä ja treeniä. Ihanaa vapaata kaikille!

<3:Khaija

10 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Jeppp mäkin tykkäilen näistä hirmuisesti! Ihan täysin Nikon käsialaa, se kuvas ja photaroi ((--:

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Voi kiitos! Helppo olla, kun on niin hyvä kuvaaja ((--:

      Poista
  3. Tosi kauniita kuvia, valo tulee kivasti näihin :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään tosta valosta. Ihanat aurinkoiset kevätpäivät <3

      Poista
  4. Ihania kuvia!:-) Liityin lukijaks:-)

    VastaaPoista
  5. Oi, miten upeita kuvia! Valo tulee tosi kauniisti ja pehmeästi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hi kiitos! Se tekee mun mielestä näistä kuvista juuri kivat ((--:

      Poista