perjantai 26. huhtikuuta 2013

Oranssi rakkaus

Mä olen valtavan rakastunut väreihin. Eritoten kaikkiin kirkkaisiin, ihana räikeisiin oranssiin taittaviin punaisen sävyihin. Ei riitä, että vuoraan vaatekaappia loistamaan kilpaa tuloaan tekevän kevään kanssa. Haluan myös jatkuvasti maalata huuleni ja kynteni tuohon suloiseen väriloistoon. 

Rakastan myös kovin tuota näiden kuvien asua. Vaikka mulla onkin jalassa ohuet sukkahousut, se huutaa jo kesää. Aiheutin hämmennystä korostamalla jalkojani näytämään kilometrejä pitkilltä  ja loikin nauttimaan lounasta ystävieni seurassa, sekä viettämään iltaa yhdessä Jyväskyläläisten bloggaajien kanssa Vilaan. Viime lauantai oli kerrassaan ihana, joten tämä asu sopi siihen täydellisesti ihanine väreineen ja pitsihamosineen.


jakku - gina tricot / teeppari & hame & korut - h&m /  kengät - jeffrey campbell / laukku - ?

Rakastan myös sitä, että on perjantai. Johtuu siis varmasti pitkälti siitä, että kaikki on nyt niin ihanaa. Tiukkaan aikataulutetun viikon jälkeen pääsee käpertymään maailman parhaan miehen kainaloon ja saa ihan vain olla. Vapaa viikonloppu edessä, uusi mekko kaapissa odottamassa iltaa tyttöjen kanssa ja maanantaina vaan espanjan tentti, johon lukeminen on oikeasti aika kivaa puuhaa. Pääsee täyttelemään harjoituskirjaa ja kaikkea, ihan niinkuin joskus kouluaikoina. 

Viettäkäähän tekin ihan kerrassaan loistava viikonloppu! Haluaisin vielä kyllä kysellä, että mitäs tykkäilette mun kevätasusta? 

<3:Khaija

10 kommenttia:

  1. Aivan ihana asu, toi jakku näyttäää niiiiiin kivalle valkosen kanssa! :)
    http://mmorehappiness.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! Halusin yhdistellä tuon hameen jotenkin raikkaasti niin tämä oli musta hyvä tapa! Vaikka ne HMn maknoskuvat inspitoivatkin kovin ja tulen pitsiunelmani varmasti pukemaan vielä myös nahkatakin seuraksi! (--:

      Poista
  2. Ihan täydellinen asu ja täydellisiä kuvia! :-)

    VastaaPoista
  3. Tosi kaunis ja raikas asu! Näytät hyvältä! :)
    xx J

    VastaaPoista
  4. Oi noi jeffreyt sopii niin täydellisesti tohon asuun! Mä niin rakastuin tohon jakkuun <3

    xoxo,Anna

    ijustwannashop.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi Jeffreyt on rakkaus! Vaikka olenkin melkoinen pilvenpiirtäjä ne jalassa :-D Haha mut ihana kommentti! (--:

      Poista
  5. Iiihana asu ja niin kauniita kuvia!<3 :)

    XO,
    Jozella

    VastaaPoista
  6. Upein jakku mitä oon hetkeen nähnyt! Tykkään sun tyylistä tosi paljon, sait uuden lukijan :)

    VastaaPoista