torstai 18. huhtikuuta 2013

Anything could happen

Kotirappuset tuovat monelle mieleen varmasti puutalon kodikkaan kuistin, tunnelmallisuutta kaikuvan rappukäytävän tai modernin kivitalon viimeistä piirtoa myöten suunnitellun, pelkistetyn edustan. Mun tänhetkiset kotirappuset henkivät puolestaan hieman erilaista tunnelmaa. Ne toimivat parhaiten näiden pahistelukuvien taustana. Vaikka ne ehkä ovatkin karut, mä jollain kierolla tavalla rakastan niitä. Ne huutavat mulle elämää: nuoria opiskelijoita jokapuolella, erilaisia ihmisiä ja meininkiä. Täällä asuessani en ole kertaakaan pelännyt edes hipsiessäni yksin kotiin yön pimenevinä tunteina. Täällä kadut ovat harvemmin hiljaa. 
 housut & ruutupaita - vero moda / tekonahkatakki - aleksi13 / printtipaita - gina tricot / korut & vyö -hm/ laukku - furla / kengät - converse

 Tänään pääsin pukemaan päälleni mun eilisiä ostoksiani. Tuon printtipaidan, sekä H&M:n asusteuutuuksien arsenaalin. Rakastuin ihan täysin Hemaan rantautuneisiin uutuuksiin, harvoin sitä kolahtaa jonkun ketjuliikkeen uuden malliston niin moni juttu ja niin kovaa. Jos metalliset yksityskohdat, nahka yhditettynä pehmeämpiin vaatekappaileisiin, hapsut ja niittifibat iskevät, niin suosittelen vierailua kyseisessä liikkeessä. 

Mä olen täällä meidän ihanassa, joidenkin mielestä Korsolaisen konepajan näköisessä yliopistonmme kirjastossa ja taidan nyt jatkaa sosialisoitumista tyttöjen kanssa ja sitten lupaan syventyä hyvin huolella markkinoinnin caseihin. Mitäs tykkäilette tästä asusta?

<3:Khaija

8 kommenttia:

 1. Woooow mikä kuvasarja! UPEUS ♥

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitosta! Hyvillä tuotteilla saa ihmeitä aikaan (-:

   Poista
 3. Sun vikat postaukset on ollu ihan huippuja<3 go girl<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuu tänks! Mulla on ihan mieletön inspis tätä blogia kohtaan niin huippua että se näkyy! Ja kyllähän toi kevään tulokin auttaa kuvaamisessa, kun valoa on enemmän (--:

   Poista
 4. tykkään asusta ja kuvista kovasti :)

  VastaaPoista
 5. Oi upeet sun hiukset :-) ♥ Millaisia hiustuotteita käytät?

  http://kisstherain-p.blogspot.fi/

  VastaaPoista