keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Hyvästit karvaliiville

 Tänään on vietetty vuoden virallista oharipäivää, ihmetelty miehiä, harrastettu shoppailuterapiaa ja skipattu treeni. Oli sellainen fiilis, että teki mieli käpertyä suurimmassa kaapista löytyneessä neuleessa sohvannurkkaan lämmittelemään viilenevän illan kohmettamia sormia lämpimän keittokulhon kylkeen. Jos tämä mun asuntoni ei feilaisi niin pahasti paloturvallisuudessa kaikesta tästä blogikirpparille lähtevästä vaatemäärästä johtuen, olisin varmasti sytyttänyt myös paljon kynttilöitä. Ellie Gouldingin tuotanto ja tietokoneen näytön valo saavatkin nyt riittää vastaamaan tunnelmasta. 
karvaliivi - saki / tekonahkatakki - aleksi 13 / paita - jc / housut - gina tricot / kengät - zara / laukku - furla

Nyt meinaan haikein mielin hyvästellä tuon kuvissa näkyvän karvaliivin ja toivoa, että joku antaa sille hyvän kodin. Täytyihän mun antaa sille vielä yksi käyttökerta, ikäänkuin meidän viimeinen tanssi, jäähyväiset. Täten kiitänkin sitä yhteisistä hetkistämme ja täydellisestä lisälämmöstä, jota se tarjoaa nahkatakin tai neuleen päällä. Nyt se siis pääsi monen muun vaatekappaleeni seuraksi kirpparikasaan. Hyvin sekalaiseen sellaiseen. On nimittäin ollut kovin mielenkiintoista muistella omia pukeutumisvaiheitaan vaatekaappinsa läpikäynnin lomassa. En muistanutkaan, että minulta, tällaiselta kovien ja pelkistettyjen juttujen ystävältä, löytyy noin paljon vaaleanpunaista ja röyhelöistä vaatekaapistani. Mulla on selkeästi ollut jossain vaiheessa elämääni jonkun prinsessan henki asustelemassa pääni sisällä, joka on sitten shoppailureissuilla ottanut vallan. 

Valtakunnallisen oharipäivän lisäksi tänään on ollut merkittävä päivä siinäkin mielessä, että minä menin sopimaan kampaamoajan. Tähän mun jäätävään kotiväripehkoon on todentotta aika saada jotain raikastusta ja päätin turvautua kerrankin ammattilaiseen. Innolla kyllä odotan tuota ensiviikolla koittavaa hiussessaria! Niin ja olen itse kovin huono tekemään mitään ostospostauksia, joten mun shoppailuterapiapäivän hedelmiä tuleekin näkymään ahkeraan tulevissa asupostauksissa. Nyt palaan takaisin vaatekasojen valtakuntaan ja toivotan teille oikein hyvät yöt! 

<3:Khaija

4 kommenttia:

 1. Tämä blogi on oikeesti aivan mahtava! Olet todella hyvä, taitava kirjoittamaan. Ja niin upean tyylikäs ja kaunis!! :) Ihanaa päivää sinulle kaunotar :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tulipas ihan mielettömän hyvä mieli tästä kommentista! Ihan loistavaa päivää sinulle myös!! (--:

   Poista
 2. Eikä ihan superkiva karvaliivi!!

  VastaaPoista
 3. Kiitokset! Tulkeehan ostamaan poies (--;

  VastaaPoista