keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Eyes Whitout a Face


takki - vero moda / hattu - seppälä / neule & housut - hm / laukku - furla / kengät -zara

Mikä olisikaan parempi hetki toteuttaa päässään pyörivä visio suikaleen vatsanseutua paljastavasta asusta, kun heti pääsiäispyhien jälkeen? Sopivan turvonnein fiiliksin onkin kiva esitellä masua. Sillälailla, kun treenit ovat vaihtuneet karkkiin ja skumppaan. Tänään olikin siis aika palailla treenirutiineiden pariin ja voi luoja kuinka hyvä fiilis siitä tuleekaan, vaikka aluksi tuntuukin nihkeältä. Nyt mun tarkoituksenani onkin vähän priorisoida juttuja elämässäni, Ihan kaikkiin opiskelijapippaloihin ei ehkä ole tarpeellista päästä osallistumaan. Vielä kun viikonloppusinkin on aina jos jonkinmoista meininkiä. Mun onkin tässä tarkoituksena vähän tunnustella, että mitähän mun kroppa sanoo, jos tuota alkoholia vaikka skippailisi tässä hetken. Luin meinaan tammikuun aikoihin hehkutusta siitä, että treeni luistaa ja vireystila on mitä parhain tipattomalla. Sopisi ihan hyvin yhteen mun opiskelullistenkin suunnitelmien kanssa ja lompakkokin kiittäisi. Ideana olisi myös vähän katsella mitä suuhunsa pistää ja ottaa hyöty irti myös lenkkeilykeleistä salitreenin lisäksi. Okei, ihan täysin en meinaa herkuista luopua ikinä. Rajansa kaikella.

Oon vaan ehkä maailman huonoin noudattamaan mitään lakkoja. Muistan kuinka joku vuosi sitten, syödessäni muutenkin melko vähähiilarisesti, otettiin tyttöjen kanssa karppauskokeilu käyntiin. Kummasti rupesi jäätelöt ja suklaalevyt suurinpiirtein pyörimään mun unissakin. Mutta jos tätä ajattelisi vaikka terveellisempänä suuntana elämässä tai jotain muuta yhtä typerän kuuloista. Itse inhoan kaikkea liikaa äärimmäisyyttä, mutta ehkä voin antaa tälle idealle mahdollisuuden. Onko siellä muita, jotka meinaavat alkaa panostaa? Niin ja kommenttiboksiin voi toki huudella, jos on toivomuksia vaikka postauksista tähän aihepiiriin liittyen. Niin ja tietty, kuulen mielelläni mitäs tykkäilette mun napapaita-asusta? Kivvaa loppupäivää!

<3:Khaija

8 kommenttia:

  1. Moikka :) Hei ihanat hiukset sulla, onko pidennykset? Ja kenellä kampaajalla käyt? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkelsson! Ihan on omat hiukset päässä ((--: En oo käynyt kampaajalla aikoihin. Värjäilen hiuksia kotona. Tehtiin mun siskon kanssa toi liukuvärjäysmeininki viime kesänä ja oon lähinnä ylläpitänyt sitä värjäilemällä tyveä (-:

      Miljoonasti tää pehko imee hoitotuotteita ja suosinkin etenkin hiusöljyjä (Moroccanoil ja Macademian oil ehkä parhaimpia) ja kiiltoseerumeja (esmes Paul Mitchellin Super Skinny Serum on huikee).

      Mut kiitti paljon! (-:

      Poista
    2. Voi vitsit, ihan upeet sun omat hiukset! :) Ja kiitos hei noista hoitotuote vinkeistä :)!

      Poista
    3. Juup np! Kelailin tehdä vielä postausta käyttämistäni tuotteista, kun mun hiukset ovat saaneet niin paljon kommentteja osakseen (-:

      Poista
  2. Tosi ihana asu! Toi hattu on oikein kirsikka kakun päällä. :)

    VastaaPoista
  3. No eihän toi ees paljasta sut vatsaa kun pikkasen :D

    VastaaPoista
  4. Haha eipä niin! Mutta varmaan jokainen tietää sen eron omassa fiiliksessä, että jos on elellyt terveellisesti tai possuillut. Aika sellanen oman pään sisällä mutta silti (-: ja en kyllä ihan rehellisesti mitään supernapapaitoja harrastele etenkään kun on vielä lumet maassa :-D

    VastaaPoista