maanantai 5. marraskuuta 2012

Raakasuklaata

Olin syksyllä Trade Trackerin järjestämässä bloggarimiitissä, jossa oli COCOVI:n pojat esittelemässä tuotteitaan. He olivat valmistaneet meille herkullista raakasuklaata, joka jäi kummittelemaan mieleeni. Mikä onkaan sen parempaa, kuin terveellinen suklaa, jolla voi herkutella hyvällä omallatunnolla. Näinpä mun olikin ihan pakko tilata tuo raakasuklaan valmistuspaketti itselleni Hyvinvoinnin.fi -verkkokaupasta. Perjantaina otin aikaa itselleni ja valmistin suklaan. Kuvailin myös tänne teille tuon helpon ja nopean valmistusprosessin.


Tuo valmistuspaketti siis sisältää aivan kaiken valmistusprosessiin tarvittavan raaka-aineista muotteihin.

 Koko valmistus lähtee liikkeelle siitä, että ensin neitsytkookosöljy sulatetaan kuumassa vesihauteessa.
  Neitsytkookosöljy kaadetaan lämpimässä vesihauteessa olevaan kippoon. Sekaan laitetaan agavesiirappi, sekä kuiva-ainepussi. Seos sekoitetaan vispilällä (tai jos ei kyseistä löydy, voisaan prosessissa käyttää vaikkapa sähkövatkaimen vatkainosaa...) kunnes se on juoksevaa ja tasaista.
Halutessa voi mukaan laittaa vielä pakkauksessa olleet goji-marjat ja sitten koko hässäkkä kaadetaan muotteihin. Tossa jähmettymisessä meni muutamia tunteja jääkaapissa. Iltapäivästä nuo väsäilin ja illasta olivat jo valmiita tarjottaviksi kaverille. Tosi yksinkertaista ja herkkua! Nams!

Sain tuolta teille myös käyttöön blogikohtaisen alennuskoodin. Eli nyt saatte Hyvinvoinnin.fi -verkkokaupasta  31.11.2012 asti -15% alennusta koodilla TTKHAIJAS. Monipuolisista valikoimista löytyy kaikkea luonnonkosmetiikasta luontaistuotteisiin ja vitamiineista urheiluravinteisiin . Raakasuklaan valmistuspaketti löytyy TÄÄLTÄ .

Nyt mä taidan ryhtyä kokkailemaan herkullista iltapalaa. Huomenna olisi luvassa reissua pk-seudulle mielettömän kivojen juttujen pariin! En malta odottaa! Huomenna postailen vaihteeksi asukuvia (-: Heipodei!

<3:Khaijas


3 kommenttia:

  1. Vaikuttaapa tosi kivalta jutulta tuo! :)

    VastaaPoista
  2. Raakasuklaa on kyllä hyvää ja terveellistä. Ja mikä parasta niin siitä saa tehtyä niin miljoonaa erilaista komboa, että löytyy varmasti jokaiselle omat suosikit. :)

    VastaaPoista