tiistai 13. marraskuuta 2012

We live in a beautiful world

Jakku - Cubus / Housut - H&M / Teeppari - Zara / Koru - Gina Tricot / Kengät - Dinsko

Photos: Sakke


Täällä kirjoittelee eräs hyvin väsynyt tyttönen. Istuimme kirjastolla lukemassa niin pitkään, kunnes silmiä oli enää mahdoton yrittää pitää auki ja teki mieli käydä torkkumaan kirjan päälle (taisin pikkaisen torkkuakin). Näinpä päädyimmekin ystäväni kanssa kiertelemään kauppoja. Mukaan tarttuikin pari mielettömän söpöä alesormusta, sekä uusi paistinpannu. En tiedä kuinka normaalia on olla näinkin innoissaan paistinpannusta, mutta voi kuinka paljon se elämää helpottaakaan. Hankin saman huipuksi todetun Hackmanin KovamaanaEASY:n, joka löytyy myös kotikotoa Järvenpäästä. Näinpä hymyssäsuin väsäilinkin äsken itselleni halloumpitaleipiä ja tiskasin pannuni iloisena odottamaan seuraavia koitoksia.

Asukuvat ovat viikonlopulta. Tänään mentiin vähän rennommalla linjalla. Ei kai sitä voi lukupäiväksi päälleen valita muunlaisia vaatteita, kuin maailman rennoimman neuleen ja lemppareimmat Dr Denimit.

Hei muuten, mielipiteitä bannerista? En osaa päättää onko toi jees, vai pitäisikö laittaa vanha takaisin !?

<3:Khaija

13 kommenttia:

 1. Ihanasti oot yhdistellyt noita printtejä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksi! Inspiraatio on itseasiassa peräisin mun siskolta, joka joskus ehdotti, että yhdistäisin prinnihousut erääseen toiseen printtijakkuun. Tää oli ehkä vähän maltillisempi vaihtoehto (-:

   Poista
 2. oot tosi rohkea, kun uskallat kokeilla kaikkea erilaista! sun asut on aina erilaisia ja niistä saa ihan hirveästi vinkkejä, kiitos :) huikeeta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla (-: Oon päässyt yli siitä, että pitäisi pukeutua aina jollain tietyllä tapaa. Vaikkei kaikki kyllä aina ymmärräkään. Etenkin miespuolisilta immeisiltä saattaa toisinaan tulla kuittia joistain jutuista. Mut hei, ne on miehiä :-D

   Poista
 3. Mun mielestä toi banneri on tosi ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Vähän hassuahan se on katella omaa pärstää tossa ton kokosena :-D Mutta ehkä oli jo aika pieneen vaihteluun (-:

   Poista
 4. Olin tulossa kommentoimaan just banneria, että se on täydellinen! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Whiii, kiva kuulla! (-:

   Ps. parantuile tyttö, niin päästään treffailemaan taas (((-::

   Poista
 5. Ihana asu! :)


  http://llovewantneed.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Söppänä höppänä ja ihana jakku! (:

  VastaaPoista
 7. Heei meinasin ostaa noi housut h&m:stä, mut ne ei sit oikee sopinu mulle :/ sulle sopii oikein hyvin! :)

  VastaaPoista