perjantai 16. marraskuuta 2012

I'd Rather Dance With You


 sweater & leather vest - Gina Tricot / pants - Dr Denim / purse - Furla / heels - H&M / ring - JC / bracelet - Ur & Penn

Meitsi hengailee nyt taas vaihteeksi täällä Järvenpäässä, sillä huomenna olisi tarkoitus suunnata Indiedaysin Inspiration -bileisiin! Olen kieltämättä hieman innoissani, enkä vähiten siksi, että pääsee treffailemaan kaikkia blogeista tuttuja naamoja!

Meillä oli eilen tosissaan opiskelijapippaloiset. Ikinä ei pitäisi jättää pakkailua pippaloiden jälkeiseen aamuun. Tai yhtään mitään muutakaan. Jotenkin tässä viimepäivinä on ollut niin kovasti kaikenmoista, että tuo asupohdinta ja pakkailu oli ihan kokonaan jäänyt väliin. Mä sitten lappasin päättömästi kaikenmoista kamaa mukaan kassin täydeltä ja sainkin aikaiseksi pienoisen asukriisin kun tänne perille päästyäni koitin mallailla vaatekappaleita päälleni. Kiitos kaikille korkeammille tahoille tuosta suunnilleen samankokoisesta siskostani ja sen upeasta vaatekaapista. Yhdessätuumin sitten selätimme asukriisin ja nyt voinkin vaan keskittyä venailemaan huomista ihan täysillä!

<3:Khaijas

12 kommenttia:

 1. Hei huomenna nähdään taas! :)

  VastaaPoista
 2. Upea asu <3 pidä hauskaa ja kerro sitten millaista siellä oli :) kaunis banneri <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihana! Todellakin kamera räpsyy tapahtumassa varmastikin hyvin innokkaasti, joten eiköhän kunnon postausta ole häppeningistä luvassa! (-:

   Poista
 3. Love your outfit! Stunning :) xx

  VastaaPoista
 4. huippua oli nähdä sua eilen!!:)

  VastaaPoista
 5. Kivaa oli nähdä sua kaunotar eilen <3

  VastaaPoista
 6. Kiitti illasta, oli kivaa! :-) P.S. Ihana nahkaliivi sul <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi! Oli mukavaa tutustua! (-: Ja toi on kiva !

   Poista