perjantai 9. marraskuuta 2012

Musta peplum mekko



 Nyt näin viikonlopun kunniaksi ajattelin esitellä teille pari uutuutta mun vaatekaapissani. Kävin keskiviikkona shoppailemassa Cubuksella, josta mukaan tarttui tuo täydellisistä täydellisin pikkumusta peplumversiona. Kuolasin mekkokaunotarta jo netissä, mutta koin niin positiivisen yllätyksen, kun mekko vielä kaiken hyvän lisäksi istui kuin hansikas. Tuo paksu kangas ja mekon malli imartelee kroppaa niin täydellisesti. Mekko pääsikin ensimmäistä kertaa käyttöön eilen, tosin vähän eri tyyliin stailattuna. Mekon lisäksi bongasin Cubukselta myös tuon aivan upean jakun. Ei kai tuohon enempää sanoja edes tarvita? Suurin kysymys kuuluu, että voisikohan tota käyttää mm. koko ajan? Meitsin pikkujouluvaatekriisit on aika pitkälti nyt siis ratkaistu.

Nyt taidan jatkaa mun kiireisen perjantai-iltani viettoa. Päässäni pyörii suuria pohdintoja siitä, jaksaisiko sitä mahdollisesti valua kauppaan hakemaan Daimjäätelöä. Nuo rästiin jääneet laskiksen luennotkin saattaisivat inspiroida sitten hieman enemmän. Huomenna onkin taas päivä buukattu ihan täyteen ohjelmaa, niin ehkä se on hyvä ottaa relasti välillä. Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

<3:Khaija

10 kommenttia:

  1. Toi mekko on kyllä tosi hyvän mallinen!! Sun pitää laittaa niistä sun naamiaisista kuvia !! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö olekin! Juup! Pitääpi tehdä jtn kollaaseja tai muuta, kun puhelimella napsittiin suurin osa (-: Mut se mun tukka vähän feilas. Siitä valkosesta tuli sininen? Mulla oli sitten koko illan sellanen kivan sinikökkönen puolet päästä! Ihmeellisiä juttuja!

      Poista
  2. heeei mistä oot löytäny noi ihanat kengät:) ?

    VastaaPoista
  3. ooh ihana toi jakku !! jos saan utella että paljonko ihanuudella oli hintaa :))?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on!! Aika arvokas oli tosin, vajaa 90 eemeliä maksoi. Tuo mekko oli puolestaan halpa (-:

      Poista
  4. Ihana mekko! Mullakin on hakusessa täydellinen pikkujoulumekko vielä...

    VastaaPoista
  5. aivan tajuttoman ihana mekko :-)

    VastaaPoista
  6. Ihan pakko kysyä näin vähän myöhässä, että oletko ihan arkena käyttänyt tuota mekkoa?
    Itse ostin tumman sinisen peplum mekon ja niin himottaisi käyttää koulussakin sitä, mutta tuntuu jotenkin liian juhlavalta. Saisikohan siitä jotenkin muokattua arkisemman näköisen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina saa kysyä vaikka olisi miten myöhässä ((--:

      Oma arkityylini on senverran rento, etten ole kyseistä itse arkena käyttänyt. En kuitenkaan nää mitään syytä, miksei mekkoa voisi arkenakin käyttää jos sitä vähän pukee arkisemmaksi. Ainakin itse näkisin sen paksujen sukkisten, jonkun rennomman neule/jakkuhässäkän, arkisempien kenkien (ei korkoa/kiilakorot/paksummat maltilliset korot) ja vaikkapa jonkun graafisen korun kanssa. Peplumtoppikin näyttää monelta hirmukivalta arjessa niin miksei mekkokin (-:

      Poista