tiistai 6. marraskuuta 2012

Dress it up

Pikkujoulukausi alkaa lähestyä ja olenkin ruvennut katselemaan jotain uutta kivaa vaatekaappiini tuleviin iltamenoihin. Mua viehättää musta, burgundi, sekä monet metalliset ja glitterkuosit. Linkkailinkin teille Bootz.com:in  valikoimista lemppareimmat juhlajutut. 

 1. Ihastuin kovasti tähän upeaan mustaan maksimekkoon. 2. Samanmallinen mekko löytyy myös  hopeiseen pikkumekkoon, niin hopeisena kuin mustana. 3. Tämä upea glitterpikkumekko olisi ihan täydellinen pikkujoulurientoihin. 4. Oasiksen peplummekko mustana on trendikäs versio perinteisestä pikkumustasta. 5. Vero Modan burgundi peplummekko viehättää mua kovin juuri nyt. Peplummekko on ehdottomasti saatava. 6. Upea tummanluumu maksimekko sopii myös talven juhliin.
7. VILAn punainen pikkumekko käy värinsä puolesta hyvin joulunaikaan ja on malliltaan hyvin imarteleva. 8. Musta one shoulder -mekko on kauniisti laskeutuvaa materiaalia. 9. Helppo tapa lisätä vähän säihkettä muuten simppeliin asuun, ovat kimaltavat korot. Niitä löytyy Bootzin valikoimista monissa väreissä, esimerkiksi kultaisina 10. sekä hopeisina.

Onkos teillä jo pikkujoulutamineet hankittuna? Mitäs tykkäilette mun lemppareista? 

<3:Khaija

2 kommenttia:

  1. Mäkin tarttisin jonkun uuden baarimekon talveks! En vaan mistään meinaa löytää hyvää:( Yhen kivan löysin Ellokselta, mut se oli sit liian kallis... Pitää vielä tuolta bootzista kattoo oisko siellä jotain!

    VastaaPoista