maanantai 26. marraskuuta 2012

Kaunista

Nyt kun mulla ei ole ketään yhtä rakkausihmistä, keskitän mun rakkauteni ystävien lisäksi kaikkeen kauniiseen. Kauniisiin vaatteisiin, kauniisiin koruihin, kauniisiin kuviin, kauniiseen musiikkiin, kauniisiin sanoihin ja kauniisiin miehiin. Kauneinta on kaikki rosoinen. Vähän ylikasvaneet hiukset, parransänki ja syvät mietteet. Ja kyky olla hetkessä. Se on ehkä kaikkein kaunein piirre, joka ihmisessä voi olla. Ja se, kun kaunis mies hipsuttaa sun hiuksia.

Voisin kuitenkin siirtyä aiheeseen, joka sopii blogiini ehkä vähän paremmin. Nimittäin niihin kauniisiin vaatteisiin. Selailin jälleen Boozt.comia tylsyyksissäni ja bongasin monta tosi kaunista juttua, jotka halusin linkata myös teille.


1. Ihanan persoonallinen blingbling-teeppari 2. Kultainen hamonen 3. Läpikuultava niittikauluspaita 4. Mustat käärmemaiharit 5. Musta jumpsuitti 6. Niittinilkkurit (pakko saada niittikengät!)

Meinasin ruveta luettelemaan, että mitkä noista kledjuista olisi pakko kotiuttaa. Tulin siihen tulokseen, että kaikki ovat ihan super ihania, mahdoton valinta. Etenkin tuo teeppari ja kimallehame kyllä tekivät muhun lähtemättömän vaikutuksen. En nyt pääse yli visiosta, jossa tuo hame on osa ihanan simppeliä, muuten kokomustaa asua. Täydellisyyttä.

<3:Khaija

1 kommentti:

  1. Ykkönen ja kakkonen on mun lemppareita. Ihanasti kimaltaa. Oon vähän harakka ;)

    VastaaPoista