perjantai 23. marraskuuta 2012

Just let me go we'll meet again soonTällaiset asukuvat olisin voinut lätkäistä blogiini lähes jokaisena päivänä varmaankin parin kuukauden ajalta. Lemppari villakangastakki, nahkahanskat ja huppuhuivi pujotettuna syvälle päähän. Vaikka eräs miespuolinen kaverini kyseisestä huivista jotain paskaa läppää taisi heittääkin, tykkäilen itse huivistani kovasti. Pidin itseäni vähän hölmönä, tuota takkia loppukesästä suunnilleen shortseissa shoppaillessani. Nyt en kuitenkaan voisi olla onnellisempi, että se mun naulakossani hengailee valmiina palvelemaan käytännössä minkälaisessa asussa hyvänsä.

Tänään olen suunnitellut omistavani iltani kaikelle tosi hyödylliselle. Koulujutuille, blogille, itselleni ja tälle kämpälle. Tuleva muutto alkaa kolkutella uhkaavasti oven takana. Muuttaminen kun ei ole mun lempparipuuhaa. Tosin tuleva muutto on ehkä parhaita asioita, joita mulle on koko syksynä tapahtunut. Mulla tulee asumaan niin paljon tuttuja samassa taloyhtiössä, parhaita tyttöjä samassa rapussa ja neliöitä tulee olemaan suunnilleen yhtälailla kun tässä nykyisessä lukaalissani (luukussani). Meillä on jo ihan mielettömiä suunnitelmia. Parasta tulee kuitenkin olemaan, että voi ihan milloin tahansa vaan hypätä hissiin vaikka verkkareissa, kun haluaa seuraa. Tai hilpasta yhdessä parin metrin päässä olevalle salille. Huh, kuinka paljon mun kroppani kaipaakaan kunnon treeniä!

Nyt tavoitteena on selvitä hengissä tosta koittavasta viikosta. Olisi nyt sen legendaarisen kaksi opiskelijaristeilyä viikossa -hetken aika. Ollaan vähän hulluja. Mukavaa viikonloppua kaikille!

<3:Khaija

2 kommenttia:

  1. Sun tulevat asumiskuviot kuulostaa mahtavalta!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaaaa! Ooon NIIIIN onnellinen tosta! Tulee ihan parasta! (-:

      Poista