lauantai 1. syyskuuta 2012

Huppuhuivia

Huppuhuivi - Gina Tricot  / Takki - Pull&Bear / Toppi - Vila / Housut - Dr Denim / Laukku - Furla / Kengät - TopShop

Nyt on työt ohi tältä kesältä. Ja jos totta puhutaan, taisi olla viimeinen kerta ekstraajana taikka kesätyöntekijänä tossa talossa. Toisaalta on vähän haikea fiilis. Tulihan tuolla viitisen vuotta oltua, melkoisen iso siivu mun tähänastisesta elämästä. Toisaalta mulla on melkoisen inspiroitunut fiilis. Mikään ei ole selvää, kaikki ovet avoinna. Jotenkin sellainen olo, että tässähän voi ryhtyä ihan mihin tahansa. 

Toisaalta on vähän ikävät fiilikset, kun nyt lähden täältä äiskän nurkista. Mutta sitten toisaalta, voi kuinka helpottunut olo sitä samalla onkaan. Voitte vaan kuvitella, että ei tää ihan kaikkein helpointa ole ollut mun ja Villen suhteellekaan. Kaksi ihmistä, jotka ovat tottuneet asusteleman omillaan jo useampia vuosia reppureissaavat toistensa porukoiden kämppien väliä. Missään ei ole mitään kunnolla omaa. 

Kohta on oman kunnon rähjäisen opiskelija-asunnon katto pään päällä. Vaikka se maailman rumin kerrostalo sijaitseekin ihan korvessa, voi kuinka onnelliseksi se tekeekään mut juuri nyt. Oma jääkaappi täytettäväksi. Ei se ole niin justiinsa, jos ne kaikki hyllyt eivät pysy paikallaan, mutta se on silti oma. En mä sano, ettäkö vastaan pistäisin jos jotenkin maagisesti pääsisin siihen tilanteeseen, että olisin työelämässä menettämättä kaikkia kokemuksia. Tai ehkä pistäisin sittenkin. Osaisikohan sitä edes arvostaa mitään, jos kaiken saisi valmiina. Siihen mä kuitenkin uskon, että kaikilla on mahdollisuudet tähdätä niihin unelmiinsa. Näinpä siis mäkin meinaan nyt tehdä kunnolla töitä tulevana syksynä, jotta se tutkinto olisi taas pikkasen lähempänä. 

Mun päivän ohjelmana onkin miettiä, että mihin tuo kaikki tavara sitten tungetaankaan. Onneksi kävin kotiuttamassa Ikeasta vaaterekin, joka tarjoaa hieman ensiapua. Nyt eikun jännittelemään tulevaa viikkoa ja ehkä sitä voisi käydä pyörähtämäsä vähän ulkonakin. Mutta nyt laters murut!

<3:Khaija6 kommenttia:

 1. En ollut ihan vakuuttunut noista huppuhuiveista, mutta sun päällä se näyttää ihan tajuttoman kivalta!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitoksia! Mäkin tutustuin tohon aika randomilla, kun luulin sen olevan ihan normi tuubihuivi ja sovarissa se paljastuikin hupulliseksi! Kuinka kiva toi sitten vuoden edetessä onkaan tuulessa ja tuiskussa!(-:

   Poista
 2. oikun näyttää kivalle sulla toi huppuhuivi! ja banneris on ihana kans :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta! Mua vähän potkittiin ton bannerin suhteen jonkun anon taholta. ((-:

   Poista
 3. Taidan nyt olla vähän jäljessä, kun en oo mistään huppuhuiveista kuullutkaan. :D Ite oon vaan pitänyt talvella vähän isompaa tuubihuivia juurikin noin "huppuna". Pitää varmaan itekin kiinnostua asiasta, meinaa tuo näyttää niin söpöltä! :D
  Toi banneri on ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis kun itte en ole saanut sitä normia tuubihuivia asettumaan mitenkään kivasti, niin olin ihan innoissani! :-D

   Kiitosta<3

   Poista