sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Khaija potkupuvussa

Heissan! Mä sain mahdollisuuden tehdä yhteistyötä potkupukuja valmistavan Ziperallin (http://ziperall.com) kanssa ja yhteistyön merkeissä pääsin valitsemaan oman lempparini heidän valikoimistaan. Tämä kuosivalintani ei ole mikään poliittinen kannanotto, jotenkin nämä Jenkkikuosit ovat vaan miellyttäneet omaa silmääni viimeiakoina. Arvoin pitkään sen pinkin ultrasöpistelypuvun ja tämän välillä, mutta jotenkin ehkä tämä puku itsessään on jo ihan tarpeeksi söpöilykamaa. Ja ohan tää vaan pähee!

Ehken tämä ylläni yliopistolle lähtisi, mutta tää on muodostunut mulle jo näiden parin päivän aikana ihan ehdottomaksi kotiasuksi. Kun tällainen vilukissa asustelee maailmankaikkeuden kylmimmässä kämpässä (opiskelija-asunnot <3), voitte vaan kuvitella kuinka täydellinen lämpöinen ja pehmoinen Ziperall mahtaakaan olla tässä yhtälössä. Syksyn edetessä taidan lisätä tähän kotiasuuni vielä mummin kutomat villasukat ja voila! Mitäs te olette mieltä näistä hassuista, lämpöisen mukavista ja jotenkin niin hellyyttävistä kokohaalareista? Oletteko jo kotiuttaneet omanne?Haluan juhlistaa tänään lukijoitani lahjoittamalla teille 10 €:n Ziperall-lahjakortteja!
Mitä teet? 

2. Kirjaudu sisään Wrapp-lahjakorttipalveluun Facebook-tilisi kautta.
3. Nouda lahjakorttisi!
Mulla saattaa olla Ziperalliin liittyen muutakin kivaa teille luvassa myöhemmin, joten stay tuned! (-; Nyt taidan uhrata loppupäiväni noille koulujutuille, nyt kun on jotenkin tullut harrasteltua niin paljon kaikkea muuta opiskelun sijaistoimintaa. Haluan selkeästi luoda itselleni hirveän hitchcockin. Haha, mutta ihan mukavaahan se on täällä masu täynnä Ziperall päällä sohvalla makoilla ja tehdä hommia! Kiitos vielä paljon Ziperall! Thank you so much Ziperall!

<3:Khaija

10 kommenttia:

 1. oooh, mää en hirveesti fanita noita "potkupukuja", mutta nyt iski halua kölliä tollasessa! Alkaa kyllästyttää ne "muka rennot" oloasut :D. haluun tollasen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis just mukavuushan noissa on se juttu ! Haha, mäkin oon aina aiemmin henkaillut kotona sellasessa pörrösessä kylpytakissa, mut siinä paleli aina jalat. Eipä palele enää! (-:

   Poista
 2. oi eikä oot niin järjettömän kaunis. varsinkin eka kuva! vitsit sentään mäkin tahdon tommosen potkupuvun. harmi vaan että meillä kotona on niin pirun kuuma, vaikkei oo lämmityksiä päällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos paljon! Sun täytyy muuttaa opiskelija-asuntoon, niin ei oo kuumuusongelmaa, voin luvata! :-D

   Poista
 3. Oot ihanan pirtsakan näköinen näissä kuvissa! Ja kivan pirteät värit myös tossa sun valitsemassa potkupuvussa. :)

  VastaaPoista
 4. Wau toi on varmaan hienoin yksilö noista isojen ihmisten haalareista, mitä oon nähnyt. Upea! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mäkin jotenkin ihastuin tähän kamalasti! :-D

   Poista
 5. voi herranjumala mite hieno toi on!!!!!! :D

  VastaaPoista