maanantai 17. syyskuuta 2012

Sunny sunday
Siinäpä olisi muutamia kuvia aurinkoiselta eiliseltä. Vaikka näin maanantain piristykseksi. Toi mun asu on ehkä vähän hassu, kun laitoin ton ponchohässäkän punaisen paidan kanssa, mutta ei kai se ole niin justiinsa aina. Vaikka olen täälläkin tuota syksyä niin kovasti fiilistellyt, nyt alkaa iskeä pienoinen pakokauhu. Olisin täydellisen tyytyväinen, jos ilmat eivät tästä yhtään tämän kylmemmiksi muuttuisi. Päivällä pärjäisi neuleessa ja yöllä siihen päälle vain ohut takki ja iso huivi. Niin että jos me sovittaisiinkin täällä, että talvi olisikin tänä vuonna nyt sitten tässä. Kauhulla jo ajattelen sitä kylmyyttä, pimeyttä ja ennen kaikkea jäistä maata. Tällaisena kömpelönä ihmisenä en tiedä mitään kamalampaa. 

Mutta onneksi vielä ei ole talvea lähimaillakaan, joten taidan ihan sen kunniaksi iskeä korolliset, erittäin liukaspohjaiset kengät jalkaan ja suunnata kohti koulua. Ihanaa maanantaita ja mukavaa alkavaa viikkoa! 

<3:Khaija

12 kommenttia:

 1. Sulla on taas niin tyylikäs asu. Ja oot jotenkin niin "näyttävän" näköinen aina ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Reetta, jaksat olla aina niin ihana kaikille! Vaikutat niin huipulta ihmiseltä! <3

   Poista
 2. mullekin kelpaa nää ilmat, ei talvea tänä vuonna kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on sitten sovittu näillä puheilla! :-D

   Poista
 3. Löysin vasta blogisi, vaikuttaa tosi kivalta ja jään ehdottomasti seuraileen.Näytät todella tyylikkäältä ja sun hiukset on tosi kauniit, onko sulla tällä hetkellä pidennykset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan huippua kuulla, että tykkäilet ! (-: Ja kiitos ihan tosi paljon kauniista sanoista! <3

   Ihan omat hiukset on päässä. Mulla oli joskus 2011 lopulla lettipidennykset Dreamhairilta, kun kampaajakäynnin jälkeen olivat niin lyhkäiset! Mutta onneksi mulla hiukset kasvavat niin nopeasti, niin ei tarvitse noiden pidennysten kanssa enää säätää (-:

   Poista
 4. Tuo punainen paita on just hyvä kun sinulla on kauniin punaiset kynnetkin :D
  Tuleeko muuten kysymyspostaukseen toista vastausosiota?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos! Toi on vaan jotenkin sellanen "liikaa kaikkea meneillään" -asu, kun näin kuvista katsoo :-D

   Hei sorppa, olin ihan täysin sen unohtanut! Oli jotenkin niin vaikeita kyssäreitä niin se täysin jäi! Täytyykin vastailla pikimmiten (-:

   Poista
  2. Ei ole "liikaa meneillään" vaan näyttää oikein sopivalta nykyiseen etno/inkkari-trendiin. Tuollainen kokonaisuus on paljon mielenkiintoisempi ja tyylikkäämpi kuin esim. pelkkä värikäs inkkarikuvioreppu selässä.

   Vastauksilla ei mitän kiirettä ... eikä tietenkään edes vastauspakkoa :)

   Poista
 5. Sulla on taas niin tyylikäs asu. toinen kuva on tosi kaunis <3

  VastaaPoista
 6. Onpas söpö hattu! :) Ja mullekin sopisi oikein hyvin jos talvi olisi tässä, aah se olisi ihanaa <3 Kyllähän pimeissä talvipäivissäkin on oma tunnelmansa, mutta jaksaisin sellaisia ehkä n. kolme päivää vuodessa. Harmi vaan että se talvi kestää aika paljon pidempään.. :( Ja mä oon myös maailman kömpelöin, joka talvi aiheutan huvitusta kun pyllähtelen julkisilla paikoilla... Ihmeellisen vaikeeta toi pystyssä pysyminen :/

  VastaaPoista