torstai 6. syyskuuta 2012

Ihana neule
 Neule - Kappahl / Saappaat - Dinsko / Kauluspaita - JC / Clutch - Gina Tricot / 
Kangaskassi - Carlings / Shortsit - HM
Eilen mulla oli sellainen fiilis, että halusin pukea päälleni vain jotain mahdollisimman rentoa.  Iso ja lämmin neuletakki, löysä kauluspaita ja boyfriend shortsit. Asussa yhdistyvät mun tänhetken lempparivärit sininen ja viininpunainen. Rentoutta parhaimmillaan.

Kohta lähden moikkailemaan tyyppejä keskustaan. Ihanaa kun syksy on taas täällä ja kaikki ihmisen Jyväskylässä. Mutta laters!

Ps. Oli taas vuoisadan idea kantaa kameraa kangaskassissa. Sen verran kovia sydämentykytyksiä se sai aikaan, että enpä taida tehdä moista toiste. Se oli kiva fiilis, kun pääsee kotiin ja vaistomaisesti heittää laukun lattialle samalla kuulee kamalan kolahduksen ja tajuaa, että voihan peppu. Yöllisten paniikkitestausten myötä totesin kameran kuitenkin toimivan edelleen normaalisti. Ehkä voisin opetella olemaan vähän hellempi elektronisia laitteitani kohtaan.

<3:Khaija4 kommenttia:

  1. Yleensä en pidä kovin paljoa shortsien ja sukkisten yhdistämisestä, mutta sulla ne näyttävät oikein hyvältä! Kivan rento asu. :) Ja munkin lempparit on tällähetkellä ehdottomasti sininen ja viininpunainen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oikein tiedä tykkäänkö vai enkö tuosta yhdistelmästä, mutta nuo paksut mustat sukkikset ovat vain NIIIN mukavat jalkaan, että pakko oli :-D Kiitoksia!

      Poista