tiistai 18. syyskuuta 2012

Asua luennolta käsin
Teeppari - Villen / Liivi & Koru & Clutch- GT / Housut - Dr Denim Plenty / Kengät - Dinsko

Täällä ilmottautuu eräs superahkera opiskelija. Täällä istun luennolla postailemassa teille! Hankin viime viikolla tämän uuden ja näppärän ultrabookin Samsungilta. Tämä pikkuinen ja superohut kone on helpottanut elämää, sillä se kulkee helposti mukana, mutta kyllähän tämä koneen mukanaolo saattaa houkutella harhateille. Mutta olenpahan saanut tehtyä esimerkiksi luentopäiväkirjat tehtyä luennon aikana, kun aiemmin olen käyttänyt tuplamäärän aikaa samaan hommaan kooten järkevän tekstin kotona luentomuistiinpanojen avulla.

Ylläolevat asukuvat ovat peräisin perjantailta. Itseasiassa mulla on juuri nytkin hyvin samanlainen asu,tuo teeppari on vain korvattuna sinisellä neuleella. Kohta syömään ja iltapävästä olisi tarkoitus kierrellä hieman kirppareita huomisisa sitsejä silmälläpitäen. Jostain pitäisi etsiä käsiinsä vyölaukku ja kaikkea muuta super junttimaista turistikamaa. Mutta nyt ryhdyn keskittymään! Adios!

<3:Khaija

4 kommenttia:

 1. looking so cool, beautiful,great outfit.lovely pics.
  Parfum pas cher

  VastaaPoista
 2. hah huomasin juuri, että oon lainannu Jonin tollasta samanlaista paitaa ku sä Villeltä ja nyt sit ostin oman H&M:n miesten osastolta ku se on niin kiva! :D

  VastaaPoista
 3. Gorgeous!!! Love your vest!

  Jess xx

  http://sisko-blog.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
 4. Iiiiiiihana asu! Ihan täydellinen!

  VastaaPoista