maanantai 10. syyskuuta 2012

Karvaliivi

Tänään mä kävin syksyn ensimmäisellä ihan oikealla luennolla. Kuten nuo ekat luennot nyt yleensäkin, oli tuokin vain infopläjäys kurssin etenemisestä, harkkatöistä ja pakollisista osuuksista. Huomenna onkin jo ihan kolme luentoa. Luennon jälkeen suuntasimme ystäväni kanssa hieman shoppailemaan ja kahvittelemaan keskustaan.  Vaatekauppojen sijaan kiertelimme tietokoneiden jälleenmyyjäliikkeitä. Sai taas olla ihan silmät selällään, kun se myyjien ammattitaitoisuus häikäisi niin kovaa. Mulle yritettiin mm. kaupata jonkinlaista kirjojenlukulaitetta, kun kyselin ultrabookkien perään. Tekisi mieli soittaa kyseiseen firmaan ja kaupata omaa asiakaspalvelukokemustaan yhdistettynä IT-alan opintoihin, jotta sinne saataisiin ammattitaitoista palvelua.

Olin ihan innoissani, kun löysin Kampus datasta Samsungin Notebookin viitisensataa halvemmalla, kuin se olisi Gigantissa ollut. Menin ihan sekaisin ja varasin koneen itselleni. Luojankiitos en mennyt vielä ostanut. Kerrankin osasin olla esimerkillinen järjen ääni. Villekin oli nimittäin käynyt katselemassa mulle konetta, kun oli kaverinsa kanssa metsästänyt kirjoja kursseille. Se oli löytänyt Zenbookin tosi halvalla. Siinä olisi mulle parempia ominaisuuksia, joten tässä nyt sitten mietiskelenkin kummanko koneen sitä huomenna kävisin hakemassa. En eniveis malta odottaa, että saan uuden rakkaan vierelleni.








Karvaliivi - Topshop / Housut - Dr Denim / Neule - Gina Tricot / Kengät - DinSko / Laukku - Furla

Iltani on jatkunut oikein glamouristi lempijuttujeni, tiskiharjan ja -vuoren, parissa. Sen jälkeen iltani on jatkunut pienellä siivous- ja kokkausoperaatiolla. Jos joku vielä ihmettelee, kuinka tämä blogini on keskittynyt nykyään asujeni ympärille, on siihen selkeä syy. Ei mun elämässä tapahdu juurikaan mitään tuon kiinnostavampaa. Vaikka voisihan tietenkin vähän tätä aihepiiriä laajentaakin.

Nyt istutaan tässä mun sohvalla poikien kanssa syömässä sipsejä. Mä dataan ja pojat katselee Satuhäitä. Ihan itse valitsivat. Perusilta. Mitäs teidän maanantaihinne? (-:

<3:Khaija

11 kommenttia:

  1. Oikein ihana asu taas! Mäkin oon alkanut miettimään tekoturkisliivin ostamista. Epäröin vaan, että onkohan se sit kuitenkaan mun tyylinen... No, täytyy testailla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No miksei olisi (-: Kyllä mä nään sun päällä tekoturkisliivin ihan milloin vain. Kun sen vaan asustaa oikein ja pukee omaan tyyliin sopivaksi, niin käyhän se tosi monelle (-: Haha, itsellä noita löytyy pari + se tekoturkistakki. Hups! Vähän innostuin viimesyksynä :-D

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos! Ei ehkä vaan fiksuin idea laittaa kävelyntäyteiseen päivään, kun sain käveltyä itselleni rakot molempiin jalkoihin noilla :-D

      Poista
  3. Ompas söpö karvaliivi!

    http://sevenstepstotown.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Tulee ihan nallekarhuolo, kun toi päällä tuolla menee :-D

      Poista
  4. voisitsä tehdä jonkun hiuspostauksen et mitä hiusten hoitoaineita käytät? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihi, kiitos toiveesta! Tein aika kattavan postauksen aiheesta (:

      Poista
  5. Meinasin tulla jo keskustassa hihkasee sulle että kivan näköinen karvaliivi, mutta jänistin sitten ja ajattelin että kerkeen kyllä tulla tännekin siitä kertomaan :) Ja noi hiukset näyttää vielä miljoona kertaa ihanemmille luonnossa (jos se on ees mahdollista) :)

    VastaaPoista
  6. Meinasin tulla jo keskustassa hihkasee sulle että kivan näköinen karvaliivi, mutta jänistin sitten ja ajattelin että kerkeen kyllä tulla tännekin siitä kertomaan :) Ja noi hiukset näyttää vielä miljoona kertaa ihanemmille luonnossa (jos se on ees mahdollista) :)

    VastaaPoista
  7. Tosi kivan oloinen blogi, liityin lukijaksi :) Ihania kuvia! http://www.fannikatariina93.blogspot.fi/

    VastaaPoista