keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Live for now forget forever

Nyt on opiskelijaelämä taas virallisesti lähtenyt käyntiin. Opinnot eivät tosin niinkään, sillä mähän olen jo käynyt sen johdantokurssin niin en nyt millään jaksa käydä istumassa niitä Näin haet opintotukea -luentoja toistamiseen, kun kerran nopatkin on jo rekisterissä. Oikeat luennot alkavatkin mulla vasta maanantaina. Toisaalta ihan mukavaa, että on nyt sitten rehellisesti aikaa sille verkostoitumiselle, mutta toisaalta olisi ihan kivaa myös jakaa sitä työtaakkaa tasaisemmin koko vuodelle, kun nythän nuo kurssit keskittyvät hyvinkin lyhyelle ajalle. Nyt pitää vaan nauttia kun kerran voi!

Tässä olisi eilisen asuani, jossa kävin pyörimässä Kortepohjan ihmeellisessä ylioppilaskylässä. En jaksnut tehdä hiuksilleni mitään kummempaa. mun pehko tarvitsi kyllä pieniä toimenpiteitä siinä kaikessa räjähtäneisyydessään. Niinpä iskin tuohon eteen vain suoristusraudalla parit laineet ja ihan kivan luonnollinen lopputulos tuli yhdessä mun muutenkin luonnontaipuisten hiusteni kanssa!

Onko siellä ruudun toisella puolella opiskelunsa juuri aloittaneita? Onko millaiset fiilikset? Mä muistan vielä sen tunteen, kun kaikki oli ihan uutta ja vierasta ja tuntui, että pää on niin pyörällä kaikesta siitä. Kyllä se kaikki kohta selkenee! Mukavaa keskiviikkoa! Jotenkin tuli niin syksyinen olo, että voisinpa mennä keittelemään vähän teetä. Moikkelsson!

<3:Khaija

8 kommenttia:

 1. Mun monta kaveria muutti nyt JKL opiskelee:) Mä itse en saanut opiskelupaikkaa, joten vietän välivuotta, mut tuun varmaan aika ahkeraan vierailee siel!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi juttu, mut onneksi tässä ollaan vielä nuoria (; Ja noi välivuodetkin voivat olla melkoisen avartavia kokemuksia. Mutta hei, jos satut mua näkemään täällä joskus, niin tuu hei ihmeessä jutskailemaan! Tää on kyl kiva kylä (-:

   Poista
 2. Hei mistä toi sun nahkaliivi on? Oon pitkään jo metsästänyt nahkaliiviä mut ei oo oikeen napannu ja toi sun yksilö näyttää tosi kivalta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Ginta Tricotista! Taas unohdin laittaa nuo ostopaikat postaukseen, hyvä minä :-D Toi on kiva!

   Poista
 3. voisitko tehdä video postauksen jossa näyttäisit miten teet laineesi ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitan kuvailla vaikka tässä nyt (-: Katotaan mitä tulee, en lupaa mitään :-D

   Poista