lauantai 15. syyskuuta 2012

COLOR MASKAjattelin vinkata teille varmasti monelle tutusta värinpelastustuotteesta, KC Color Maskista. Mulla on noita nyt olemassa varmaankin  neljässä eri värissä. Alunperin tuote tuli tutuksi pähkäillessäni värin säilymisen kanssa, kun hiukseni olivat kirkkaanpunaiset (ah, noita aikoja). Color Maskin Pepper -sävyllä kun sai värin loistamaan aina siinä kirkuvanpunaisessa värissä, tuotteen samalla hoitaen kutrit pehmeiksi. Eipä tarvinnut rasittaa hiuksia niin usein tujuilla markettiväreillä. Päinvastoin, hiusten sävyttäminen oli niihen hoivaamista.

Parasta siinä kirkaanpunaisessa Maskissa oli, että sillä sai hieman lisäaikaa juurikasvun värjäilyille. Nyt näiden ruskeiden hiusten kanssa suurin ongelma tuppaa olemaan juurikin se juurikasvu. Tällaisena luonnostaan hyvinkin vaaleahiuksisena, tulee helposti se kalju-efekti. Ei kiva. Näinpä tämän juurikasvuongelman eteen sattuessa kipaisin kaupasta tuon ihmetuotteen ruskeana ja näyttää jo hieman paremmalta. Ihan yhtä kovasti tuo ruskea väri ei omaan hiukseeni tarttunut kiinni kun se punainen aikoinaa, mutta kontrasti oman ja värjätyn hiuksen välillä lieveni huomattavasti. Tulee heti itselle kivempi fiilis, kun näyttää jokseenkin siistiltä. Aikoinaan saatoin pitää sitä punaista versiota vaikkapa yönkin yli (onkohan kovin hyväksi hiuksille? :-D) joten taidanpa koittaa pidempää vaikutusaikaa Cacaonkin kanssa, jospa sen tyvikasvun saisi täysin piilotettua.

Oletteko te kokeilleet Color Maskeja? Mitäs tykkäilette?

<3: Khaija

5 kommenttia:

 1. Mun on pitänyt kokeilla tota, mutta en ole vielä raskinut tota ostaa! Vois kyllä parin viikon päästä ton ostaa, kun pitäs hiukset värjätä, jos toi piristäis sitä vähän:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just siihen värin kulumiseen toi on ihan loistava tuote ainakin! (-:

   Poista
 2. minkä hintanen tää on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sokoksella oli 15,90, mutta muistan jostain pienemmästä kampaamosta joskus ostaneeni tyyliin 9,90. Mutta siitä on kyllä jo useampia vuosia aikaa, joten noi hinnat ovat voineet tulla ylöskinpäin siitä.

   Poista
 3. Meikäl on tällä hetkel punane tukka ja taistelen aina sitä tyvikasvua vastaan, monta kertaa oon eri väriseks värjänny ku aina menny hermot siihen. Tätäki kokeilin, mutta ei peittäny tyvikasvua, kunnes tadaa - matkin sua ja pidin sitä yön yli! Johan on tyvikasvu poissa taas hetken aikaa, joten kiitos sulle tästä vinkistä! :-) Nii ja hiuksetki tuntuu aika pehmeiltä, mulla kun on luonnostaa niin ärsyttävän karhee etten saa sitä millää sileeks.

  VastaaPoista