sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Viikko kuvina

Heissan! Ajattelin nyt ensikerran tiivistellä mun viikon meininkejä puhelinräpsyihin. Järjestys on osin epälooginen, mutta mitäs pienistä.


Maanantaina mun ei pitänyt tehdä mitään kummempaa, mutta luennolla mut saatiin ylipuhuttua mukaan keilailemaan pahamaineiseen Pupuhuhtaan. Eipä ollut hirvittävän vaikeaa tuo ylipuhuminen, riitti kun lupasi autokyydin kotiovelle. Ja mä voin ylpeänä sanoa, vaikken juuri keilata osaakaan, että voitin silti meidän radalla!

Viikkoon on mahtunut tietysti myös ihan perusarkea. Kävelyä luennolle auringonpaisteessa, sekä vähän vähemmän aurinkoisia säitä. Pakolliset bussi(tai linkki, niinkuin nää täällä sanovat :-D)poset ja yrityksiä onnistua ruuanlaitossa. Näissä arkikuvissa täytyisi kyllä olla myös kuva mun koneesta, sekä luentosalista, mutta eipä ole moista mieleen tullut napsia. 


Tiistaina kävimme kirpparikierroksella ja löysin kaikkea tosi kivaa, sekä asusteita sitseille. Ihan huikee toi aurinkolippa ja Suomen Matkatoimiston pussukka, josta tein itselleni vyölaukun. Saatettiin ihan vaan eksyä myös Hemaan, josta mukaan tarttuivat ehkä viimeviikon käytetyimmät printtipöksyt.

Keskiviikkona koulun jälkeen me nuoret Dumpparit matkasimme Canariffan lämpöön sitsaamaan ja jotenkin tuon asun kanssa mun täytyiheittää kunnon pissisposet kehiin joka kuvassa. Hitto toi kaverini lierihattu oli muuten kuuma!


Torstaina parantelimme rapsaa Amarillon notkuvan pöydän äärellä ja se kyllä toimi. Voi kun tulikin nälkä näitä ruokakuvia katsellessa.

Perjantaina lähdimme illasta katselemaan Stand Upia. Paikan päällä paljastuikin, että menimmekin itseasiassa katsomaan Improteatteria. Ihan jees veto, vaikka ovathan nuo kirjotetut jutut aina parempia. Ei oikein sellainen anteeksi, että kerroin vitsin -komiikka nappaa. Mutta seurahan oli mitä parhainta ja suuntasimmekin psykedeelisen Kirkkopuiston lävitse kohti trooppisen tunnelman tupareita. Kun neliömetrejä on se nelisenkymmentä ja ihmisiä reilusti enemmän, niin ne lämpöasteet nousevat helposti hyvin huikeisiin lukemiin.

Tupareista suuntasimmekin siis ylläripylläri Rumaan, eipä sitä viikonloppuna oikein muualla viitsi edes käydä. Rumassa kohtasimme joukon hienoja ihmisiä (osittain hyvin sarkastisesti hienoja), halpoja juomia ja puoleensavetävän tanssilattian. Kiltisti kyllä valuimme ihan hyvissäajoin jo kotia kohden.

Viikonloppu onkin mennyt sitten varsin rauhallisissa merkeissä lähinnä ihan kotosalla. Onnistuimme eilen ajoittamaan kauppareissumme siihen kaikkein parhaaseen rakoon, kun taivaalta tuli tavaraa ihan tulvaksi asti ja kaiken sen veden lisäksi vieläpä rakeita. Eilisen kohokohtana oli, kun ystäväni tuli viettämään leffailtaa. En yhtään muistanutkaan, kuinka twisted Pulp Fiction olikaan. 

Eiliseen totaaliseen mökkihöperöitymiseen syynä oli kimppuuni hiipinyt ilkeä flunssa, joka on tänään vain pahentunut ja pitänyt mut melkeinpä täysin tässä sohvalla. Olen tänään rakastunut Iholla -sarjan Mariaan ja Reinoon, kokenut pieniä alemmuuskomplekseja katsellessani tuossa taustalla pyörivää Junior Master Chefiä (noi on ihan totta jtn 12?!?!) ja juonut litrakaupalla teetä. Ville haki mulle vielä herkkuja, että jaksan täällä himassa kipeillä, kun se on treeneissä. Eikä ole yhtään läski olo siis tästä asetelmasta.  Mutta jospa sitä huomenna sais  itsensä raahattua yliopistolle hieman terveempänä, joten toivotaan, että tää rentoilu on toiminut.

Mitäs tykkäilette tällaisista postauksista? Haluatteko tällaisia lisää? Mutta nyt palaan tuon päivän ohjelmani, eli tekemättömyyden pariin. Laters! 

Ja hei, vielä olisi kolmisen tuntia aikaa osallistua Ziperall -arvontaan pari postausta takanapäin (täällä)! Eli sinne vaan kaikki, jos oma potkupuku yhtään houkuttaa. Itsehän en ole käytännössä koko viikonloppuna muuhun pukeutunutkaan. 

<3:Khaija

3 kommenttia:

  1. Ihana postaus! Tosi monipuolinen ja mielenkiintonen :). Myös uus banneri on magee, oot niin kaunis!

    VastaaPoista
  2. Tälläset postaukset ovat vaan niin kivoja! Saa siis tunkea lisääkin! (:

    Ite en ees viitti enää kattoa sitä Masterchef junioria. Hävettää niin paljon omat ruuanlaittotaidot verrattuna niihin pikkunappuloihin! :D

    VastaaPoista