lauantai 29. syyskuuta 2012

Jumpsuit





Jumpsuit - Modström / Kengät - Dinsko / Koru - Glitter / Laukku - Kirppari 

 Eilen olin blogityttöjen kanssa Superscaren pressitilaisuudessa Sellon BowlCircuksessa. Kirjoittelen tapahtumasta vielä ihan kunnon postauksen, kun saan vaan muidenkin kuvia käsiini. Senverran täytyy sanoa, että poikien akustisesti vetämä setti iski muhun kovaa. Muutenkin hirmuisen symppiksiä tyyppejä ja tosi hyvin järjestetty tilaisuus. Mutta lisää matskua siis mitä pikimmiten.

Päälläni mulla oli kesällä Warehousesta löytämäni jumpsuit. Vaikka haalari onkin päälläni ollut monenmoisissa menoissa, ei se ole vielä asukuviin asti tallentunut. Nyt tämäkin vääryys on korjattu. Itse olen kovin viehättynyt tähän mielenkiintoisen väriseen haalariin. Tämä helppo vaatekappale on jo yksistään niin näyttävä, että asukokonaisuus on melkeinpä jo siinä. Kunnon piikkikorkojen kanssahan tuo nyt olisi ollut tietenkin vieläkin näyttävämpi. Musta on kuitenkin tullut niin mukavuudenhaluinen, että nuo paksut arkikorotkin ovat jo melkoista panostusta. Arkeen, sekä opiskelijapippaloihin kun tulee helpoiten vetäistyä jalkaan ne tennarit tai maiharit.

Mitäs tykkäilette kokohaalarista? Nyt mä taidan vaeltaa äiskän valmiiseen ruokapöytään, ah, ihanaa olla kotikotona! Ilmakin on melkeinpä kesäinen ja fiilis melkoisen mahtava. Eli ei tässä kai voi muuta, kuin toivotella oikein ihanaa lauantaita kaikille!

<3:Khaija

5 kommenttia:

  1. voi miten tyylikäs ja syksyinen asu!:)

    VastaaPoista
  2. ihanan värinen toi jumpsuit! millä muuten teet sun kiharat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! (-: tässä oon tehnyt ihan GHDlla. Yleensä ulos lähtiessä teenkin just raudalla (-:

      Poista
  3. Todella hieno asu, olet todella kaunis :)) Kivan oloinen blogi muutenkin :)


    http://tartu-hetkeen.blogspot.fi/

    VastaaPoista