perjantai 21. syyskuuta 2012

Nettikauppalemppareita ja alevinkki

Heissan! Mun on ollut jo pidemmän aikaa pitänyt tehdä postausta eri nettikauppojen talvitakkivaihtoehdoista, sillä alkaa olla melkoisen ajankohtaista jo kyseisen hankinta. Mokomista kun loppuvat ne koot aina mielettömän aikaisin. Kun tätä postausta ryhdyin kokoamaan, törmäsinkin itselleni ennestään tuntemattomaan nettikauppaan Boozt.com:iin. Selaillessani kaupan talvitakkiosioa hieman innostuin sen tarjonnasta ja eksyin harhailemaan muihinkin osioihin. Itseäni miellyttäviä juttuja löysin todella melkoisen määrän. Sain tänään sähköpostiini infoa, että kyseisessä nettikaupassa on vain tänään  Flash Sale, eli kaikista normaalihintaisista tuotteista 10% alennus! Näinpä siis kokosinkin teille omia lemppareitani Bootz.comin valikoimista. Pääset suoraan tuotteisiin klikkaamalla linkkejä kuvien alla.


1. Ihan must have -maihari 2. Ihana valkoinen nyppytakki (löytyy myös mustana) 3. Ihan mielettömän siisti viittahärpäke nahkasomisteilla 4. Camotakki milettömän siisteillä kaulusyksityiskohdilla 5. Upea burgundy takki (löytyy myös mustana) 6. Villakangastakki nahkahihoilla




1. Vilan ihana poncho 2. Burgundy pehmoinen neule (löytyy myös valkoisena) 3.Liukuvärjätty Vilan neule 4.b.youngin viittahärpäke 5. Valkoinen inkkariponcho 6. Harmaa printtijakku


1. Musta paitapusero vetoketjuyksityiskohdalla ( viininpunaisena myös muutamassa koossa) 2. Valkoinen paitapusero niittikauluksella 3. Viininpunaiset legginshousut 4. Siistit printtihousut 5. Mustat biker-talvisaappaat 6. Mustat korkonilkkurit

Bootz.comissa näyttäisi olevan myös ilmaiset postarit, kun tilaus ylittää 49 euroa. Valikoimista löytyy lisäksi vaikka millä mitalla karvaliivejä, laukkuja, koruja ja asusteita. Noihin kollaaseihin tuli lähinnä koottua juttuja, jotka itsellä tällä hetkellä hakusessa. Nappaako nuo mun valitsemani jutut teihinkin?


Jos jotakuta kiinnostaa mun tekemä talvitakkipostaus niin eikun huutamaan hep tuolla kommenttiboksissa, niin enköhän senkin saa jossain vaiheessa tehdyksi. Nyt voisi lopettaa tämän lanittamisen (haha, meillä on tässä Villen kanssa yhteensä kolme konetta auki) ja ryhtyä valmistautumaan iltaa varten. Ollaan menossa Stand Up Festareille ja ehkä mahdollisesti siitä vielä tsippailemaan Valojen yöhön. Onko muita tänään liikkeellä samoissa häppeningeissä?

<3:Khaija

4 kommenttia:

  1. Ihania oikeastaan kaikki. ((:
    Kolme tietokonetta ja kaksi ihmistä... joo. :D Siellähän ollaan kunnon datiksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö! Ja olisin löytänyt aikalailla enemmänkin kaikkia juttuja, mutta en sitten viitsinyt mitään kilometrin mittaista tästä tehdä.

      No siis meillähän on tässä taloudessa yhteensä 5 tietokonetta, että datiksia juu :-DD Mut kun pitää olla winukat ja macit niin minkäs teet.

      Poista
  2. winukat ja macit, mutta kai joukosta löytyy myös edes yksi linux? Muuten ei voi kunnon nörtiksi itseään kutsua :o Linux rokkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha, no itseäni en kyllä nörtiksi kutsu kun läpällä vaan :-DD Mutta olihan tolla miehellä rinnakkaiskäyttiksenä linux, mut just pari pvää sitten forkkas koneen ja asens windows 8, nii ei sillä kai enää oo missään, kun ei sitä nyt koulu/työprojekteihin juuri tarvitse :-D haha, te open source code uskovaiset!!

      Poista