sunnuntai 9. syyskuuta 2012

On stage

Eilen olimme katsomassa stand uppia Ilokivessä. Mä niin tykkäilen käydä katsomassa stand uppia livenä, niille Youtube -pätkille en vain syty samallalailla. Ystäväni oli tässä mun luona aluksi vähän juoruilemassa ja valmistautumassa. Sen jälkeen suuntasimmekin Ilokiveen jonottelemaan vesisateeseen. Tapahtuma olikin ihan loppuunmyyty ja tunnelma oli katossa. Sai nauraa illan kippurassa. Niillä eturivin tytöillä taisi olla vieläkin hauskempaa, mutta ihan tosissaan en kyllä voi käsittää niitä tyttölaumoja, jotka pitävät sellaista "IIIIIII" "ÄÄÄÄÄÄ" kiljuntaa ihan jatkuvalla syötöllä. Itsehän en ikinä sortuisi moiseen. (Enhän? :-D) 






Keikan jälkeen suuntasimme tyttöjen kanssa Subiin nauttimaan ruuasta ja liveviihteestä. Haha, voitte vaan kuvitella millaista viihdettä lauantai-iltana puolenyön jälkeen pikaruokapaikassa voikaan olla. Hasardin Subireissun jälkeen punnitsimme vaihtoehtojamme ja päädyimme yhdessä suuntaamaan koteihimme nukkumaan lämpöisen peiton alle. Ihan hyvä vaihtoehto se.

Mä otin Subini ateriana ja siihen sen maailmankaikkeuden herkullisimman tuplasuklaakeksin. Ajattelin säästää sen seuraavaksi päiväksi, kun ei se nautinto olisi ollut suurimmillaan täyteen mahaan syötynä. Tänään istahdin sohvalle aikomuksena nautiskella tästä loistavasta makujen harmoniasta yhdessä kahvikupillisen kanssa. Arvatkaa olinko unohtanut ottaa sen pahuksen keksin mukaani. Se tunne on sanoinkuvailematon, kun on koko aamun hekumoinut sen keksin suussasulavasta rakenteesta ja täyteläisestä mausta ja kappas, sitä ei sitten saakaan syödäkseen. Melkeinpä tekisi mieli suunnata keskustaan korjaamaan tämä vääryys ja etsiä Jyväskylän suurin suklaakakkupala tai jokin vastaava, jolla saisin vähän nostettua fiiliksiäni tuon suuren takaiskun jäljiltä.

Nyt lohturuuan metsästykseen mars! Taidan aloittaa ihan tuosta omasta jääkaapista ja taikoa vähän pihviä kera sienikastikkeen. Rentoa sunnuntaita kaikille!

<3:Khaija

6 kommenttia:

  1. Sekin on kaks tosi ärsttävää, jos oot koko päivän miettiny, et nyt saan sitä jotain ihanaa ruokaa mitä kotona on, ja joku on jo sitten syönyt sen!!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No aijaaa! Vieläkin olen katkera jonkun monenvuoden takaisesta tapahtumasta, kun tulin kotiin töistä syödäkseni yhden pienen suklaarasian, joka olikin sitten hävinnyt. Ruoka on tärkeetä!

      Poista
  2. Olen lukenut jo aika kauan blogiasi,vaikka nyt vasta kommentoin tänne ekan kerran.Ihailen tyyliäsi ja taitoasi blogata.<3

    Stand upp esitykset ovat usein kyllä hauskoja!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, olipa tosi kiva kommentti <3 Kiva kuulla, että tykkäilet! Mutta mä nyt lähinnä isken tänne matskua fiiliksen mukaan, se suurempi suunnitelmallisuus tästä hommasta puuttuu. Mutta hauskasti sanottu tuo bloggauksen taito (-: Kyllähän se siinä tehdessä tietty kehittyy! :-) Haha, menipä nyt ohi aiheen!

      Mutta ne ovat juu useimmiten huippuja!

      Poista
  3. ää, sun blogi on niin upea! :) Ootan aina sun postauksia!
    Voin vaan kuvitella kuin paljon sua on ärsyttänyt tuo tilanne, mulle on nimittäin käyny ihan samalla tavalla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, olipa ihanasti sanottu! Mieletön olet<3

      Haha, jep! Uskon, että hyvin moni voi samaistua tuohon!

      Poista