sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Tell me I'm your National AnthemKorot - H&M / Takki - Aleksi13 / Toppi - Vero Moda / Laukku -GT / Housut - Dr Denim

Kaiken sen siivoilun ja kämpän järjestelyn vastapainoksi lähdimme illaksi erään opiskelukaverin tupareihin. Nyt tiedän jo tulevan tuutorini ja sainkin häneltä oikein kattavat luennot ensiviikon ohjelmasta. Toinen oli pikkuisen innoissaan. Nyt on yllättäen ollut väsyneet tunnelmat ja aikaansaamaton fiilinki. Pyykkiä on pyörinyt ehkä miljoona koneellista (vähintään) ja olihan sitä jotain herkkuruokaakin saatava tämän rapsakan fiiliksen kunniaksi. Näinpä pyöräytinkin pienen kasan quesadilloja, jotka veivät pahimman kiukun mennessään. Tex mex sapuska toimii aina.
Vähiten mua ei ole tänään ketuttanut mun koneeni, josta nyt tänään hajosi akku. Näytönohjainhan tässä on kiukutellut jo hyvän aikaa. Mulla on ollut vedenpitävä suunnitelma kituutella tämän romuläjäni kanssa jouluun asti, jotta sitten voisin kotiuttaa jonkun huippukoneen halvalla. Ehkä se on kuitenkin nöyrryttävä ja marssittava tietokoneostoksille piakkoin. Onhan tämä jo hiukan noloakin, että IT-opiskelijalla on näin kivikautinen kone. Mutta minkäs teet, kun kerta kaikki tarvittavat ohjelmat pyörivät ja olen tähän uudemman käyttiksenkin saanut päiviteltyä. Zenbookin olen ajatellut hankkivani, nyt kun jostain löytyisi yksilö i7:lla Rose gold -värissä!


Ehkä mä voisin vielä sanoa pari sanaa tosta asusta. Nyt pääsi tuo paitanikin värillisiin kuviin. Kuinka ihan tuo sävy onkaan. Nuo korot taas löytyivät H&M:n valikoimista 20 euron hintaan ja olen aikamoisen rakastunut! Aiemmin olen suhtautunut hieman nihkeästi tuollaisiin pikkaisiin korkoihin, mutta ainakin ovat mukavat kävellä ja tuon malliset korkkarit ovat melkoisen in juuri nyt. Siis miksipäs ei. Mitäs te tykkäilette kengistä ja asusta?

<3:Khaija

9 kommenttia:

 1. Ihana asu! Ja tykkäilen sun laukusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta! Juuri eilen vietin pitkänaikaa ihaillen subn blogisi kuvia! Huh, kuinka huikeita ovatkaan!

   Poista
 2. Upea asu! Päätin just että mun on ihan pakko saada syksyksi viininpunainen kauluspaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jep, mäkin olen nyt ihan rakstunut kaikkeen viininpunaiseen!

   Poista
 3. Mä en kestä kun sun asut on aina niin upeita! Tämäkin on niin täydellinen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no kiitos! Aika basicia tää on (-:

   Poista
 4. Aivan ihana perus-asu. :)

  http://vaatetellen.blogspot.com/

  VastaaPoista