sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Viikko kuvina

Jotkut teistä tykkäsivät tästä viikko kuvina -ideasta, joten jatketaanpa tätä jo toista viikkoa jatkuvaa huikeaa perinnettä. Maanantaina olin vielä kipeilemässä sängyn pohjalla, joten siltä päivältä ei kuvasaldoa sitten löydykään. Muuten olen muistanut napsia kuvia melkoisen kivasti, vaikka esimerkiksi ruokien ja kaiken muun yhtä randomin kuvailu ehkä hilpeyttä herättääkin. 

Tiistaina sitten pääsin vihdoin ja viimein liikkeelle ja koulun jälkeen ei heti jaksanut mennä kuluttamaan sohvaa. Näinpä lähdimmekin Maijun kanssa vaihtamaan juorut Coffariin herkkukahvien ääreen ja saatettiin hieman kaupoillekin eksyä. Ginassa ihastuin pörröiseen neulekaveriin. Villen kanssa taas oikein kunnostauduttiin keittiössä ja valmistettiin gourmetiltapalaa!


Keskiviikkona sama herkkuperseilylinja (mä kyllä herkuttelen aika paljon...) jatkui ja emme voineet vastustaa ruokalan jälkkäripöytää. Sonaatin safkat ovat pahasti ylihinnoiteltuja ja kaipaan ylitse kaiken Kuopioaikojen Amican jokapäiväisiä annossalaatteja lounasvaihtoehtoina, sekä lämmintä uunituoretta leipää. Kuitenkin nuo Sonaatin jälkkäri- sekä kakkupöydät ovat out of this world.

Yliopistolta suuntasimmekin suoraan Maijulle, jossa vietimme iltaa huikeassa (omassa) seurassa. Skippasimme fuksiaiset ja sen sijaan nautimme viiniä, nachovuokaa ja pääsimmekin toisten syrjäytyneiden autokyydillä fuksiaisten jatkoille baariin, jossa ilta venyi ihan turhan pitkäksi.


Torstaina herätyskellon suloinen pirinä kutitteli korvaani ja heräsin uuteen iloiseen päivään aamulla puoli kuusi. Untakin oli kertynyt jo huikaisevat kaksi tuntia ja hyppelehdin keijukaisen askelin lävitse taivaalta tihkuavan veden kohti Jyväskylän kaunista Matkakeskusta. Ehkä fiilikset eivät olleet noin aurinkoiset, mutta selvisin kuitenkin bussilla määränpäähäni äiskän hoteisiin ja vetämään piiitkät päikkärit! Illasta suuntasimmekin siskoni kanssa katsomaan Dancea Peacock -teatteriin.




Perjantaina olin Sellon BowlCircuksessa viettämässä Superscarin pressi-iltaa. Ruokaa, juomaa, blogityttöjä, ihanaa livemusiikkia ja keilailua. Jatkoille Helsinkiin ja iloisena kotiin nukkumaan. Oli oikeasti tosi mukava ilta ja kuvia löytyy ihan järkkäriltäkin, niin jakelen niitä vielä tarkempien juttujen kera.


Viikonloppu menikin sitten nautiskellen rennosta meiningistä himassa 

Haha, toi eka kuva oli pakko iskeä tähän kollaasiin, vaikka onkin peräisin siltä keskiviikon etkoilukeissiltämme. Tänään lähdimmekin sitten ruuan jälkeen matkustamaan takaisin Jyväskylään. Kuten mun mielestä pitkään junamatkaan kuuluu, pukeuduin oikein rennosti ja nautin hyvästä matkaruuasta. Nyt ilta onkin kulunut kaikkia roikkumassa olleita hommia hoidellessa ja siinä samassa todetessa, että tänhetkinen telkkaritarjonta on harvinaisen paska. Mutta nyt voisi pikkuhiljaa vetäytyä unille ja valmistautumaan uuteen viikkon! Oikein hyvää yötä! 

<3:Khaija

9 kommenttia:

  1. armeija kuosinen takki on liian ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on! Pelastaa kivasti asukriisit, kun ton vaan heittää pelkistettyyn asuun ja voila!

      Poista
  2. Kiva, kun postasit perjantaista! =)
    Oli kivaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä postailen siitä vielä kun saan parit kuvat (-:

      Ja niin oli! kiitos paljon kutsusta! (-:

      Poista
  3. Voihhh super kivoja kuvia! Olet kyllä tosi kaunis :)

    -Heli

    http://withasilverlining.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitosta vaan paljon ja kiitos blogivinkistä! (-:

      Poista
  4. Sullapas onkin kivan oloinen blogi, en tiedä miksi vasta nyt tänne eksyin mutta hyvä että eksyin. Sait uuden lukijan! Ihanaista viikon jatkoa :)

    VastaaPoista