perjantai 7. syyskuuta 2012

You're my river running high, run deep, run wild

Täällä eräs hyvin väsynyt bloggaaja löhöää sohvalla ja katselee Salkkarimaratonia. Tämä viikko oli niin mielettömän täynnä ohjelmaa, ettei juuri ole ehtinyt kotona telkkaria katsella. Tämän illan taidan viettää käpertyneenä Villen kainaloon herkutellen leipäjuustolla ja vaniljakastikkeella. Vaikka onkin kaikki veto poissa, niin mulla on silti mielettömän hyvä fiilis tästä kaikesta. Ihanaa asustella taas omassa kodissaan ja muutenkin hirveän kivoja päiviä (ja no siis niitä iltoja) tullut vieteltyä ja mukaviin ihmisiin tullut tutustuttua. Olen kyllä onnellinen.











Takki - Pull&Bear / Kaulus - Sokos / Farkut - Dr Denim / Toppi  - Vero Moda / Laukku - Furla 

Tossa mun oikeassa sivupalkissa näkyy tuollainen kysely, johon toivoisin mahdollisimman monen teistä vastaavan. Aikaa kyselyn täyttämiseen kuluu viitisen minuuttia ja sen täyttäneiden kesken arvotaan kymmenen viidenkympin lahjakorttia! 

Tuo kysely liittyy uuteen lokakuussa alkavaan Inspiration -blogikonseptiin, johon blogini on kutsuttu mukaan. Inspiration tarjoaa lukijoille ennennäkemättömän tavan seurata blogeja kuvavirran avulla, tietokoneelta ja mobiililaitteilta. Lukija saa sivuston kautta seurattavakseen 300 mukaan kutsuttua laadukasta blogia, jotka tarjoavat inspiraatiota ja ideoita muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja lifestylen maailmasta. Kuten arvata saattaa, olen  hyvin innoissani tästä tulevasta yhteistyöstä. Olen myöskin otettu siitä, että blogini on haluttu mukaan.

Oikein ihanaa viikonloppua teille kaikille! Mä meinaan nautiskella oikein rennosta menosta nyt nää pari päivää. Voi kyllä. Heissanssaa!

<3:Khaija

18 kommenttia:

  1. Hiuksesi eivät ole pahan väriset, mutta sinulle sopisi parhaiten hunajan vaalea hiusväri jota kirkastettu vaaleammin raidoin. Silloin kasvosi loistaisivat ja olisit upea ilmestys. Katso vaikka netist tämän päivän ohjelma unelmien poikamiestyttö. Siinä se Ali. Samanlainen väri kuin hänellä. Tämä on tietysti vain minun mielipide.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis sehän on aikalailla se mun oikea luonnollinen hiusvärini. Kesäisin tulee raidat ja kaikki ihan auringosta (-: Eli varmasti sopiikin parhaiten ja olisi helppoa ylläpitää. Olen vaan niin mielettömän nopea kyllästymään niin pitää aina päästä tätä lookkia uudistelemaan :-D Mutta nyt mennään näillä (-:

      Poista
    2. Heha. Pakko kommentoida vähän jatkoa tähän. Veikkaan, että tämä "sinulle sopisi se ja se väri ja leikkaus - tyyppi" on sama, joka mun blogissa kävi toteamassa, että minulle sopisi sellainen ja sellainen. Musta on jotenkin huvittavaa miten joku jaksaa analysoida toisten hiuksia noin ja kommentoida omat parannusehdotuksensa. :D Mietin, että ilmeisesti kyseessä on jonkinlaista vittuilua vai onkohan tyyppi kenties kampaaja, joka haluaa nostaa esiin mielipiteensä. Ei siinä mitään, hassua vain, heha. Eli mikäli jos kommentoija tulet tänne vielä, niin voisitko kertoa, oletko kampaaja? Asia vaivaa minua suuresti! :D

      Anteeksi puuttuminen keskusteluunne.

      Poista
    3. Haha, saa näihin puuttua :-D No siis en mä tiedä mitähän toi mahtaa olla, en jaksa enempää näillä päätäni vaivata :-D Mutta en ainakaan henkilökohtaisesti vietä aikaa telkkariohjelmien parissa miettien bloggaajien hiuksia! Mutta eipä se multa ole poiskaan, jos joku tällaista harrastaa!

      Poista
  2. Ihania kuvia taas kerran :) Mukavaa viinkonloppua <3

    VastaaPoista
  3. Sulle sopisi samanlainen hiusväri kuin tv:sssä meneillään olevalla unelmien poikamiestytöllä Alilla. Upea väri. Hunajan vaalea jossa kirkastavia raitoja (ei mitään tuhkaa eikä hopean hohtoa, yli vaaleata). Nykyinen väri ei paha, mutta vievät kasvoistasi vähän väriä/hohdetta. Vain minun mielipide. Tuli vain mieleen kun tota ohjelmaa katoin ja Alin hiuksia ihastelin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ootteko sama ano vai onko kaksi eri ihmistä miettinyt ihan samaa? :-D Aika spookya oikeesti jos näin on! Ehkä mun pitää kohta marssia värihyllylle :-D

      Poista
    2. Ai mitäsmitäs. Tässä taas :D hahah

      Poista
  4. No nyt on pakko kysyä, että söitkö leipäjuustoa siis vaniljakastikkeen kera? :-D Kuulostaa nimittäin oudolta, mutta varsin houkuttelevalta makuyhdistelmältä :-P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo! On ihan tosi herkullista! Leipäjuustot mikroon palasina, vaniljakastike päälle ja jotain hilloa/marjoja seuraksi. Voisi ton kai uunissakin tehdä, mutta toi on tollanen laiskan versio :-D

      Poista
  5. toi väri on just hyvä (:

    VastaaPoista
  6. Sulla on jotenkin tosi inspiroiva tyyli!:)
    p.s näin sut tänään tässä asussa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos, kiva kuulla!

      Mulla oli tää siis torstaina päällä ja pyörin kyllä ympäri Jyväskylää ihan huolella, että ihmekään jos mua on bongailtu! Mutta siis pakko kysellä, että eihän me tiedetä ihan irl? (-:

      Poista
    2. eip tiedetä irl:-)

      Poista