keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Pörrölook






Neule - Gina Tricot / Kauluspaita - H&M / Saappaat - Andiamo / Jeather pants - / Takki - Aleksi13 / Laukku - Kirppari

Eilen odottelin mun kaveria kaupungilla, kun olimme menossa yhdessä kahvittelemaan. Eipä tuollaisesta vaatekaupoissa vietetystä luppoajasta yleensä mitään hyvää seuraa. Niinpä minäkin löysin pian itseni sovituskopista arpomassa kahden maailman suloisimman neuleyksilön välillä. Kyseessä oli siis pörröinen neulepaita, josta päätin kuitenkin jättää sen vaaleanpunaisen kauppaan ja tarjota kodin tuolle mintunväriselle. Harvemmin kun koen itseäni miksikään megasöpistelijäksi, niin se vaaleanpunaisuus kaikessa pehmeydessään olisi mennyt jo ehkä hieman överiksi.

Meillä olisi tänään fuksiaiset, mutta päätimme kaverini kanssa viettää hieman alternativeiltaa. Sillä viikonloppuisella kipeilylläni, fuksiaisten viettämisellä ulkona ja hyytävillä lämpöasteilla saattaa ehkä olla jotain osuutta asiaan. Tulimmekin siis tähän hänen kämpilleen aikeenamme tehdä uuninachoja, vähän alotella ja juoruta. Illasta suuntaamme sitten hieman lämpimämmissä tunnelmissa järjestettäviin jarkobibiksiin Brahan.

Huomenna olisi sitten lähtö pk-seudulle. Olemme sitten varanneet paikkamme aamuseiskalta lähtevästä opiskelijabussista, jolla koko matka aina Helsinkiin asti maksaa vaan kympin. Haha, voi tulla aika mielenkiintoinen aamu! Onneksi viikonloppuna on tulossa parikin kivaa tapahtumaa, joten olen täällä ihan into pinkeänä. Ehkä sen bussimatkan juuri ja juuri kestää. Mutta niistä paaaljon kuvamateriaalia ja juttuja sitten blogiinkin myöhemmin.

Sytyttääkö pörrölook? Pitäkää kiva ilta, mä meinaan ainakin aion, terkuin Chewbacca.

<3:Khaija

12 kommenttia:

  1. Voi miten iihana toi neule! :D Näyttää lämpöseltä. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti! Toi on jotenkin niin halittava, et tulee itelle ihan nallefiilikset! :-D

      Poista
  2. Oii aivan täydellinen pusero! :))
    http://tiiach.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. aivan ihana toi ginan neule! oliks siellä muita värejä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaaleen lilaa, punasta, minttua nyt ainakin. Sit siellä oli myös joku valkoinen pörröneule, josta en oo ihan varma oliko ihan samaa mallia. Mut noita nyt ainakin, saattoi olla muitakin (-:

      Poista
  4. Toi neule on kyllä ihana, ei näytä yhtään ylisöpöltä ton nahkatakin ja housujen kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mäkin vähän kelasin. Just paras yhdistelmä onkin noi vastakohdat! Mut se pinkki ois saattanut ollakin ainakin mulle vähän liikaa :-D

      Poista
  5. hei aivan ihana blogi! :-)

    VastaaPoista
  6. Pörrölook sytyttää ja sykähdyttää ihan tajuttomilla tehoilla! Toi Ginan pörröneule on jotain aivan taivaallista, teki mieli kieriä siinä pörrölaarissa! TÄYDELLISTÄ!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ihana! Mä kävin nappaamassa ton rekistä, kun olivat vasta laittamassa paikalleen, niin ei ollut pörrölaaria.Mut kuulostaa aika muksalta! :-D

      Poista