torstai 20. syyskuuta 2012

Mustavalkoista





Housut - H&M / Takki - Vero Moda / Kengät - Dinsko / Laukku - Kirpparilta / Paita - Siskolta 

 Tänään on ollut aikamoinen päivä. Eiliset Canariffa -sitsit, ja niiden jatkot olivat aika eeppiset, joten tää päivä onkin mennyt melkoisen rapsakoissa fiiliksissä. Tulin juuri kaupungilta, kun kävimme syömässä Rillossa vähän mättöruokaa helpottamaan tätä fiilistä. Ja kyllähän se jättimäinen hamppariateria, sekä neljään osaan jaettu iso jäätelöannos helpottivatkin ja kovin!

Voisin ihan pikaisesti palata vielä siihen eiliseen. Riensin koululta pikimmiten kotiin hakemassa upeat teemavaatteeni ja pakkelivarastoni ja kipitin kaverini luokse valmistautumaan iltaan. Siinä kiireessä en tullut niin perinpohjin miettineeksi, että mitä kaikkea sitä ulos lähtiessä yleensä tarvitseekaan. Kun saavuimme Escapen eteen ihan hiki päässä (joo, se Harjun yli kulkeva reitti oli tosi hyvä valinta. Kiitti pojat) niin mitäpä muuta mä olinkaan unohtanut kotiin, kun henkkarit. Tottakai. Eikä se poke voinut päästää mua millään sisään, vaikka mulla oli kaikki pankikortit, kelakortit, opiskelijakortit ja vaikka mitä. Ja vaikka olimme tulossa yliopiston illanviettoon.

Eipä siinä muukaan auttanut, kun ottaa taksi alle ja käydä hakemassa ne paperit. Sitsitkin oli jo kuitenkin maksettu ja kävellen keskustasta tänne mun kotiin ja takaisin olisi kulunut se pari tuntia. Mun kaveri tulikin mun mukaani ja lähdimme aiheuttamaan yhdessä huvittenuisuutta kaduille. Vähän saattoi kyllä ottaa päähän. Kuitenkin ehdimme sitseille takaisin vain puolisen tuntia myöhässä, eikä saatu edes punishmenttia! Sitsit ovat kyllä hauskoja!

Mulla on taas kertynyt puhelimen muistiin ties kuinka monet kuvat viikon varrelta, niin mietin, kiinnostaisiko teitä sellainen viikko kuvina -postaus? NFV:n Emmi on sellaisia tehnyt ja mun mielestäni idea vaikutti oikein kivalta.

<3:Khaija


 Ps. Osallistukaahan tuohon mun Ziperall -arvontaan TÄÄLLÄ!


11 kommenttia:

  1. aivan upee asu :) ihanat housut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olen niin rakastunut nyt noihin! Noi housut on ihan älyhalvatkin, maksoi kympin!

      Poista
  2. Kivannäköinen laukku. Mistähän se on alunperin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Siinä ei lue mitään merkkiä. Nahkaa tuntuisi olevan ja varmaan joku vähän vanhempi! Tonne mahtuu kamerakin, niin se on ihan huippu kyllä! Pitäisikin esitellä mun viimeisimmät kirppariostokset! (-:

      Poista
  3. samat kengät täällä osotteessa ;) ehkä lempparit ikinä! oot niin söpö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos! :-D Vaikka oon ite niin pitkä ja kaikkea, että harvemmini mitenkään söpö olo :-D

      Noi kengät on tosi kivat, mutta mielettömän liukaspohjaset! Rillossakin meinasin kolataa ihan huolella!

      Poista
  4. Älyttömän kiva asu! Ja sitsit on kyllä ihan parhaita, niitä tulee varmaan ikävä sitten kun valmistuu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! No ne on! Vaikka itse olenkin ujo mitä tulee tollaiseen julkiseen itsensä nolaamiseen yms, mutta ainakaan viimeksi ei kukaan onnistunut mua edes suolaamaan, vaikka yritys oli kova!

      Poista
  5. Ihana asu! :D
    Hei viikkoa kuvina kuulostaa ihan superhyvältä! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidanpa totetuttaa vaikkapa sunnuntaina sen, kun kerran suuri yleisö sitä vaatii (-;

      Mut kiitti Maria!!

      Poista
  6. sun hiukset on nii ihanat ! :))

    VastaaPoista