lauantai 8. syyskuuta 2012

Kirppistelyä Annin kanssa

Ajattelin kerrankin tehdä vähän  randomimman postauksen. Yleensä kun postailen vain asuja. Nyt mun perjantaisessa dagen efter -lookissa ei ole nähtävää ihan koko postaukseksi asti. Aamu lähti mulla käyntiin hyvinkin rennosti. Kun olin suihkussa Ville kokkaili meille lounasta. Se teki herkullista mozzarella-broileria salaatin kera ja oli vielä asetellut mun annoksen kivasti lautaselle. Tuli aika liikkis fiilis. Osaavat nuo miehet olla aika ihania.


Kun sain itseni liikkeelle, treffailin ystävääni Annia (hänen blogiin pääset tästä) keskustassa. Ollaan joskus oltu Annin kanssa kämppiksinä ja ihan huikean ihana ja höpsö kaunotar tuo tyttönen. Normaalisti kuvia ei tule oikein räpsittyä kun on liikkeellä, mutta Annin kanssa kun molemmat bloggaillaan ollaan ihan yhtä fiilareissa.

Lähdimme ajelemaan kohti Seppälää käymään läpi kaikkia isoimpia kirppareita. Mun tulee harvemmin käytyä sielläpuolen Jyväskylää. Pitäisi kuitenkin useammin siellä vierailla, nimittäin ihan mielettömän hyviä paikkoja sieltä löytyy. Tuokin allaoleva kirppis oli miljoonan hehtaarin kokoinen jättihalli, joka jatkui ja jatkui.



Jakku - HM / Housut - Saatu siskolta / Neule - Pull&Bear / Kengät - TopShop / Laukku - Furla




Otettiin Annin kanssa asukuvia ja mä innostuin räpsimään siitä ihan vaan muutaman kuvan, joten tässäpä Anninkin asua. Eipä tarvitse aina vaan mun naamaani katsella täällä blogissa! Pikkaisen sateli vettä, joten kuvailemme kirpparin edessä katoksessa. Kirpparilta suuntasimme juoruamaan ja syömään Passioniin, jossa päädyin ottamaan kunnon mättöaterian. Yleensä olen siellä turvautunut tajuttoman hyviin salaatteihin, mutta tuo sandwitchateria ajoi kyllä myös asiansa. Molempien ateriat olivat niin isot, että otimme loput mukaan. Niiden valkoisten muovipussien kanssa tuli fiilis, kuin olisi hakenut kebabia. 



Löysin kirpparilta Vilan löysänmallisen tummansinisen villakangastakin. Rakastuin tuohon karvahuppuun. Lisäksi löysin matalapohjaiset nahkaiset talvisaappaat. Nuo on tehty Suomessa ja niiden pohja oli aivankuin uusi. Olen niin innoissani noista saappaista. Tulee meinaan tarpeeseen talven tullessa!

Juuri äsken kokkailtiin Villen kanssa ihan huikean herkullista ruokaa ja äsken yksi ystäväni tuli tähän luokseni ja lähdemme katselemaan Ilokivelle stand uppia. Aika kiva lauantai sanoisin. Mutta nyt laitan koneen kiinni ja ryhdyn sosialisoitumaan. Adios! Kivaa lauantaita!

<3:Khaija

11 kommenttia:

  1. Tällaisia postauksia pitäs olla ehdottomasti enemmänkin! :-) Mutta nam toi ruoka ja varsinkin villakangastakki! IHANA<3 Harmi et se on kirpparilta, olisin nimittäin käynyt hakemassa itselleni samanlaisen heti! Oon ton tyylistä takkia etsinyt jo jonkun aikaa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis mäkin olen tollaista etsinyt jo viimetalvena, niin aikamoisen iloinen olin kun ton onnistuin kirpparilta hyvään hintaan löytämään (-:

      Mut kiva kuulla, että tällaisistakin tykkäillään!

      Poista
    2. Heii näin noita samoja (tai ainakin tosi samankaltaisia) takkeja Vilassa viime viikolla.. oli eri värejäkin :) Joten Anniinan kannattaa suunnata Vilaan :)

      Poista
  2. Joo, tälläisetkin postaukset ovat hauskaa luettavaa! (:
    Hei toi takki on ihana, miksen mä löydä kirppareilta tuollaisia...? ):

    Kaunokaisia molemmat! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! No on se! Eiköhän sullakin vielä joskus tärppää, kun jaksaa vaan käydä kiertelemässä tarpeeksi. Niin tuurista kiinni nuo kirppislöydöt!

      Kiitokset kaunokainen<3

      Poista
  3. OI noi kengät !! :) paljolla lähti kirppikseltä? ;o oon tosi kade, just semmoset kengät mitä oon ettiny !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika arvokkaat kirppiskengiksi olivat, 15 euroa niistä maskoin. Mutta ei voinut jättää ostamassa, kaupassahna nahkasaappaista saa pulittaa helposti sen satasen, jos ei ylikin, niin olisi hiukan voinut harmittaa jos ei noita olisi kotiuttanut (-:

      Poista
  4. Kivat noi kengät! Mäkin haluisin tasapohjaset (nahka)saappaat talveks:)

    VastaaPoista
  5. Samaa mieltä, tälläisiä postauksia pitäisi olla lisääkin :) Tosi kiva postaus siis <3 Ja oot taas ollut niin huikean kauniina ja tehnyt hyviä löytöjä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä mun pitääpi hieman alkaa monipuolistumaan (-: Mut kiva kuulla! Ja niin tein kyllä tosiaan!

      Poista