tiistai 16. lokakuuta 2012

Get free


Farkut & Neule & Huivi & Korut - Gina Tricot / Korot - H&M / Takki - Aleksi13 / Laukku - Kirppari

Kerrankin sain vedettyä jalkaani jotain muuta kun ne iänikuiset Dr Denimit. Eihän sitä voi kieltää, etteivätkö nuo pystysaumat yhdistettyinä naisellisiin piikkikorkoihin tekisi oikeutta jaloille. Ehkä sitä täytyy muistaa jatkossa muidenkin housuvaihtoehtojen olemassaolo. Tai sitten vaihtoehtoisesti hakea nuo mukavaakin mukavammat ihmehousut kaikissa saatavilla olevissa väreissä.

Mä täällä olen käyttänyt iltani lähinnä rentoutumiseen: tehnyt hyvää ruokaa, hemmottelut itseäni kasvonaamiolla ja Salkkareilla. Meillä on yhden kurssin loppuseminaariryhmä huomenna ja siellä täytyisi pitää esitys. Vaikka kyseessä onkin hyvin helppo, lyhykäinen ja ryhmässä pidettävä esitys, mua jännittää ihan hirmuisesti. Olen kyllä niin hölmö, kun jännitän tollaisia juttuja. Vaikken mikään mahdottoman ujo olekaan, ajatus siitä, että itse puhuu ryhmän edessä muiden kuunnellessa tuntuu jotenkin stressaavalta. Sydän alkaa hakata sitä enemmän, mitä lähempänä se oma vuoro onkaan. Täytynee vain hankkiutua mahdollisimman moneen esiintymistilanteeseen kun opinnoissa vain on mahdollista, niin toivottavasti tästä pääsee eroon. Onko muilla esiintymisjännitystä? Entä onko mitään vinkkejä, joilla tämä helpottaisi?

Nyt taidan painua pesemään tämän maskin naamalta ja ryhtyä meditoimaan, hokemaan itselleni peilin edessä, että olen ilmiömäinen esiintyjä tai jotain muuta yhtä hölmöä, jotta selviydyn huomisesta kunnialla. Pitäkäähän kiva ilta!

<3:Khaija

20 kommenttia:

  1. Tsemppiä esitykseen! Ehkä eniten itseä vastaavissa tilanteissa helpottaa tieto siitä, että se mikä tuntuu sisällä, ei näy ulospäin. Kannattaa vaan hengittää syvään ja puhua reilusti pää pystyssä. Hyvin se menee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enköhän mä joo hengissä selviä (-: Ja parasta tuossa on, ettei tuolla taida huomenna olla kuin niitä ryhmiä, jotka myös itse esiintyvät, niin voi kelailla että kaikki ovat samassa jamassa :-D

      Poista
  2. Sun kuvat on aivan mielettömän ihania, aina niin iloisia, että tulee itellekkin hyvä mieli :) Ihana tuo sormutjutska, ootko vasta ostanut sen? Kengät on myös ihan täydelliset ja ihan sun tyyliset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset noinkin upeasta palautteesta! Oikeesti tosi kiva kuulla!

      Molemmat ovat jo ainakin vuoden vanhoja. Tuon sormuksen olen ostanut muistaakseni toissakesänä (-:

      Poista
  3. ...niin ja ihania kuvia, mahtavat värit!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! On tää syksy melkoisen kaunis vuodenaika <3

      Poista
  4. Oot ihanan pitkä ja hoikka.:) Oon itekkin tällänen jännittäjä, joten vaikea antaa vinkkejä.:s Mutta tsemppiä esitykseen, kyllä se varmasti hyvin menee.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, oon kyl joo melkonen pilvenpiirtäjä koroilla :-D Mut kiitos! Kyllä mäkin uskon että se hyvin menee (:

      Poista
  5. Voisin taas sanoa sanasen noista sun kadehdittavan pitkistä jaloista, mutta taidat tietää ajatukseni muutenkin :D Tohon jännitykseen ei taida auttaa muu kuin kokemuksen tuoma varmuus, paitsi että kerran pidin vaikuttavan puheen (joka vielä videoitiin!) ihan järkyttävässä krapulassa ja ei muuten jännittänyt yhtään! En vaan tiedä miten suositeltavaa sellaiseen tilaan on hankkiutua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :-D Noni, enköhän vetäse kivat kalsaritumut tässä kotosalla jos se auttaa! Vaikka just olin suunnitellut tän viikon ohjelman niin, että huomenna olisin parhaassa iskussa, mutta ilmeisesti pitää ruveta pläänimään noi bailuillat ennen tärkeitä esityksiä :-DD

      Poista
  6. Tsemppiä hurjasti! Hyvin se menee :)

    VastaaPoista
  7. hitsi miten mahtavalta ja upeelta näytät! täytyis itekin harkita noiden housujen ostoa. en oo mikään farkkuihminen. pystyisitkö linkittää mun blogiin noi? :D

    VastaaPoista
  8. Voi kun kauniita kuvia. Housut saa näyttämään siltä, että sulla on kilometrin verran jalkaa, oikein hyvät siis :)

    VastaaPoista
  9. Nuo kengät, apua! Oon ettiny samanlaisia ikuisuuden, mutta kaikista on löytyny aina jokin vika. Sano, että oot ostanu noi lähiaikoina?!

    VastaaPoista
  10. Senkin tyylitaituri! ♥ Upeita kuvia ja ihana asu jälleen kerran; täältä blogistasi löytää kyllä inspiraatiota joka kerta, kun täällä vierailee! :)

    VastaaPoista
  11. Kivoja kuvia! Sun asusi on upea! Mä niiiiiin haluaisin aitonahkaisen bikertakin mieluiten hopeisilla yksityiskohdilla, mutta toistaiseksi täydellistä ei ole tullut vastaan.

    VastaaPoista
  12. Mulla auttoi teatterin pariin siirtyminen, siellä kun joutuu laittamaan itsensä alttiiksi kaikkiin hassuihin ja jopa naurettaviin tilanteisiin ihmisten edessä (joutuu myös puhumaan). Se porukka ja opittu tekniikka auttoi ainakin mua ihan valtavasti rentoutumaan yleisön edessä, joten suosittelen valtavasti kaikkia ilmaisutaitoon liittyviä kursseja. Jyväskylässä taitaa itseasiassa yliopiston kerhona ollakin ilmainen teatterikerho viikoittain :)
    Hyvin se loppuseminaariryhmän puhetilanne menee, no worries! :)

    VastaaPoista
  13. Toivottavasti esitys meni hyvin :) Mä en oo vielä kovin kauaa sun blogia lukenut, mut mitä sä opiskelitkaan?

    VastaaPoista
  14. Ihanan syksyisiä kuvia ja syksyinen asu. =)

    VastaaPoista
  15. Ihana tää sun outfit, jotenkin niin täydellinen!! ♥

    VastaaPoista