perjantai 19. lokakuuta 2012

Kuulumisia

Heippamoi! Tuli sellainen fiilis, että tekisi mieli kertoa täälläkin ihan pikkuisen pintaa syvemmin jotain mun elämästä tällä hetkellä. Koitin hirmuisen ovelasti tuossa pari postausta taaksepäin vihjaillakin, mutta tosissaan en enää seurustele. Se juttu on nyt taputeltu, ohi, finito ja niin edespäin. Nyt pääsen viettelemään ihanaa sinkkuelämää. Vielä tää ei kovin glamoröösiltä tunnu kun täällä yksin kaverin kämpillä tuijottelee seiniä (meidän ikioma Samantha Jones tosin piti täällä mulle onneksi seuraa), mutta eiköhän tää tästä ala vielä ihan elämältä joku kaunis päivä tuntua. Onneksi mulla on ihan huikeita ystäviä ja kaikkea kivaa tiedossa (niin ja noita kouluhommia sitten tietty myös ihan kivasti). Etitään kimppakämppää tällä hetkellä yhden parhaan tyttösen kanssa ja olemme myös saattaneet ilmoittaa itsemme kahdelle opiskelijaristeilylle yhden viikon sisään. Että moikat vaan taas näillekin ideoille. No, eipä hirveemmin ehdi asioita mietiskellä.


Tosissaan meinaan nyt keskittyä itsekkäästi itseeni. Mä olen omistanut mun elämästäni niin suuren osan seurustelulle ja muille ihmisille. Nyt voisi olla hyvä aika vähän pohtia, katsoa itseä peiliin ja mietiskellä. Kuka mä oikein olen? Mitä mä oikeastaan haluan? Muutamat proggikset tässä onkin omaan olemiseeni liittyen tulossa. Esimerkiksi olen luvannut itselleni tatuoinnin, jos saan treenattua itseni kivaan kuntoon. Ihan vaan yksinkertaisesti siksi, koska mä olen sen jo niin pitkään halunnut.

Mutta ehkä nyt ymmärtelette paremmin, jos postailutahti ei ole ihan paras mahdollinen. Niin ja tän tarkempaa informaatiota en halua blogissani asian tiimoilta jakaa, toivottavasti ymmärrätte (-:

<3:Khaija

7 kommenttia:

 1. Ymmärrän hyvin nuo tunteesi. <3 Itse olin samassa tilanteessa reilu vuosi sitten, ja kyllä tämä aika on vain tehnyt tehtävänsä. Niin kliseistä kuin se sitten onkin. :)

  Paljon tsemppiä tähän pimeään syksyyn!! <3 Opiskelijajutut piristävät varmasti ja tekevät hyvää! :)

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä sulle ja hyvä juttu että oot keksinyt tekemistä paljon, mutta jossain kohtaa ne asiat on käsiteltävä itsensä kanssa sitten kunnolla.. :) Itse erosin pitkästä suhteesta parisen kuukautta sitten ja ensimmäiset puolitoistaviikkoa oli yhtä helvettiä, mutta kyllä se siitä sitten lähti luistamaan ja aloin tapailemaan uusia ihmisiä ja ystäväthän siinä ne ihanimmat olivat ja samoin vanhemmat. Anna itselles armoa ja muutamia kunnon surupäiviä, ne oikeesti auttaa! Ite pidän niitä vieläkin välillä kun sille päälle satun.

  VastaaPoista
 3. Hyvä, että aiot keskittyä itseesi! Kannattaa käyttää aikaa kaikkiin sellaisiin asioihin, jotka saavat sinut hyvälle tuulelle, ja joista nautit. Mutta muista myös kuunnella itseäsi - jos tuntuu, että täytyy surra, niin silloin kannattaa pysähtyä hetkeksi. :) Tsemppiä!

  Ps. Toi sun camotakki on niiiiiin ihana, haluisin itekin jonkun saman tyyppisen!! :)

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä paljon! Päivä kerrallaan :).
  Täytyypä tähän linkata todella hyvä blogi, varmasti piristää suakin:
  http://www.ikisinkku.com/
  Aivan loistavaa tekstiä, melkein haluaisin itsekin olla sinkku, kun nuita juttuja lueskelee ja nauraa vedet silmissä :D

  VastaaPoista
 5. Oot ihana kaunis nainen ja taidat tietää sen itekin :) Arvostan sua ja tätä postausta oli tavallaan ikävistä uutisista huolimatta kuitenkin kiva lukea. Tsemppiä <3

  Ps. Oot jo hyvässä kunnossa!!

  VastaaPoista
 6. Kyllä susta niii symppiksen ja fiksun kuvan aina tästä blogista :) kaikki rispektit sinne!
  toivottavasti otat sen tatskan nyt pian !:)

  VastaaPoista
 7. Voi kyllä sitä ihmisen pitää itseensäkin saada keskittyä ja ajatella itseäänkin. Tsemppiä sinne! <3

  VastaaPoista